sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kotoinen Sunnuntai



Moii! Mitäs teidän sunnuntaihin? Meillä sunnuntait on tosi leppoisia. Meillä nykyään kaikki päivät on tosi leppoisia :D Mut erityisesti sunnuntaisin tykkään et rauhoitutaan kunnolla kotona, eikä Jadekaan riennä kavereidensa kanssa. Eilen Jadella oli kaveri yökylässä, niin kuin yleensä joka viikonloppu joku, niin sunnuntaina on sitten kiva olla ihan vain kahdestaan. Tytöt tulivat muuten eilen keskellä yötä peittojensa kanssa olohuoneeseen, koska kuulemma pelotti ja siinä sitten raahailtiin yöllä patjoja ja aamulla heräiltiin kaikki olohuoneesta. Raahauduin sängystä aika myöhään ja heti herättyä leivoin tytöille ylläriks pipareita. Halusin tänne kotoisan tuoksun ja haluaisin et Jadekin sais vähän samanlaisia lapsuusmuistoja pullantuoksuisesta kodista niin kuin mullakin on. Poltin sit vahingossa toisen pellillisen, ni ei se tuoksu loppupeleissä niin kotoinen enään ollutkaan. Kiva jos Jadella jää sellaiset lapsuusmuistot, et aikuisena ollessaan yhdistääkin aina palaneen käryn kotoisaan tunnelmaan. Tää ei sattumoisin oo meinaa eka kerta ku täällä jotain palaa :'D






 Nyt oon siivoillu Jaden huonetta, korjaillu pedit ja pyykit pyörii koneessa. Spreijasin pari oksaa äsken lumispraylla ja alan kohta tekemään Jadelle vessapaperirullista sen toivomaa joulukalenteria. Saa nähdä mitä siitä tulee. Tänään en kuitenkaa saa sitä kokonaan valmiiksi, koska osa yllätyksistä puuttuu, enkä ole saanut tarpeeksi kerättyä vielä tyhjiä rulliakaan. Huomenna tulee kiire tuhlata vessapaperia. Laitoin kyllä varmuudeksi käytävälle lapun ja pussin johon naapurit voivat laittaa tyhjät vessapaperirullansa. Eilen sinne oli ilmestynyt vasta yksi ja yksi tuotiin mulle ovelle, joten jos tänään on yhtä heikko rullapäivä, joudun tuhlata huomenna ainakin 8 rullaa paperia! :D No ei, ehkä teen loput paketit sitten vain erillaisiksi. Toivottavasti tästä tulee yhtä hieno kun miltä se mun ajatuksissakin näyttää, heh. Illalla toivon, et tulis joku hyvä leffa jota ennen kerkii käydä pitkässä suihkussa ja laittaa puhtaat lökävaatteet päälle, sytyttää kynttilät ja sit vain rentoutua, juoda glogiä ja hypätä sänkyyn maha kainalossa katselee leffaa. Niin ihanan leppoisaa!



          Rentoa sunnuntaita sinnekkin :)








PS.. Oon muuten siirtynyt muutama päivä sitten virallisesti äitiyslomalle. Ja voi vitsit, tää kuulostaa paljon paremmalta sanoa nyt kaikille, et "Joo, tässä ollaan nyt äitiyslomalla" ku se, et joutuis kertoo et on nyt muutenki työttömänä :D Ihan pakko kyl sanoa toi vielä kerran.
 "Moi, mä oon Cami ja oon tällä hetkellä äitiyslomalla. Hauska tutustua!".
Äääh, niin siistiä!




.lla cami,  äitiyslomalta.
Profiilin tiedot:
TYÖPAIKKA: Äitiyslomalla.
SIJAINTI: Äitiyslomalla



5 kommenttia:

  1. Kirjotat kyllä todella nätisti blogia ja innolla odottelen uusia postauksia koko ajan. <3 Huomaa miten tärkeä perhe on sinulle. Onko muuten sulla tällä hetkellä miestä vai yksinkö odotat vauvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos <3 Perhe tosiaan on mulle kaikista tärkeintä, kiva jos se välittyy tännekkin jotenkin :)
      Yksin odotan vauvaa´. Jännittävää on <3

      Poista
  2. Mmmm pipareita <3 Ihana postaus, kuten eka anonyymi sanoikin, sun blogias on tosi kivaa seurata! :)

    VastaaPoista