tiistai 13. elokuuta 2013

2 puhallusta ja 30 pumppausta..

..elvyttelen tässä vähän tätä blogiani :D 

Hei lukijat!

Mahtava kesäinen kuukausi takana, vaikka tunteita onkin mahtunu laidasta laitaan.
En oo taas kyllä vähän aikaa kirjoitellut tänne blogin puolelle, niin kuin huomaa..
 Oishan tässä aikaa ollut, mut en oo enää tienny miten aloittaa kaikki, ku on kuitenkin tapahtunut niin paljon. 
Mun ja Niken suhde sai ensinnäkin päätöksensä. Must tuntuu, et en ollut pitkiin aikoihin yksinkertaisesti jaksanut enää olla kunnolla mukana siinä täysillä, kaikista yrityksistä huolimatta, eikä kyllä toinenkaan osapuoli antanut niin ymmärtää. Tää oli mun mielestä täysin oikea ratkaisu molempien tulevaisuuden ja onnellisuuden kannalta.  Mutta, ei siitä tänne sen enempää, meni jo liian syvälliseks. Nyt antaa vaan uusien tuulien puhaltaa meidän elämässä :)
Asustellaan Jaden kanssa nyt siis kahdestaan ja tää ei oo oikeestaan ollenkaa hullumpaa, Joka päivä viihdyn vähän paremmin :) Nyt Jadella on vaan vesirokko, ni ollaan todellakin 
jouduttu viettää muutama päivä näiden "neljän" (miksi aina muuten sanotaan 4.n seinän sisällä, vaikka niitä ois ainaki 9.n?!  ) seinän sisällä... Ollaan varmaan kohta ihan erakoituja :D Toivottavasti Jade nyt tervehtyis pian, jotta pääsis aloittaa muiden mukana myös ensimmäisen luokan :)

Ollaan oltu Jaden kanssa tän kuukauden sisällä enemmän hangossa (mun isoveljen ja sen kämppisten luona), ku kotona. Ja jadeki on päässyt nyt kyläilemään tammisaaren mummillaan enemmän, ku ollaan oltu lähempänä :)  Ollut jotenki haikeeta lähtee Hangosta aina kotiin, ku tuntuu et oltais niitten kans ihan ku yhtä isoa perhettä siellä ollessa.. :) Ootan, et päästään taas pian uudestaan tässä joku viikonloppu!
Tunnelmia Hangosta
isoveli Joona ja Sami serkku :D

Huomaa hyvin koosta, ketkä kuuluu meijän sukuun  ;)


 Toni serkku
skumppalla :)
 


Johan kesti ladata kauan, ku netti pätkii.. Mut siinä jotain kuvia hanko reissuilta :)
Eipä muuta, 
ku hyvät illan jatkot kaikille!

 ♡.lla Cami


P.S

...tän hetken ripiitti biisit, tää ja toi ylempi.. :)
 

4 kommenttia: