lauantai 19. maaliskuuta 2016

Snapchat


Heippa! Blogi on ollut nyt vähän hiljaiselolla, mut palailen pian kirjoittelee tänne lisää. Päivät on vaan mennyt tosi nopeasti Jamielin kans touhutessa, ulkoillessa ja sarjoja katellessa. Oon myös innostunut nyt tosta snapchatista, jota pitkän aikaa ensin vastustelin ku sisko yritti mua sinne houkutella. En osaa vielä hyvin käyttää sitä, mut täysin koukussa ollaan ja oon jo muutaman päivän kuvaillut sinne pätkiä meidän päivistä. Jos joku haluaa seurailla meijän päivien kulkua, ni mut löytää nimimerkillä camilla.jaskari :)

Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

❤.lla cami8 kommenttia:

 1. Oon niin vanha moiseen snäppäilyyn.. Kerran latasin sen ohjelman ja ei menny kuin 5 min niin poistin, kun en vaa osannu yhtää mitään.. :D Eikä sitä varmaa kutsuta edes ohjelmaksi vaan appiks? Siis kauheeta oon iha pihalla! Enne lasta tiesin kaikest kaiken.. tai no en ehk, mut paljo enemmä kuin nykyää :D Kalkkis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei mä tein ihan samallailla! :D Ja mieti, JADE opetti mua käyttää sitä ku tos pari päivää sit opettelin uudestaan :'D et nyt kuules lataat sen kans uudestaan ja yrität vielä, se on oikeesti tosi kiva, eikä me olla vielä liian kalkkiksii tollasiisii! Höpöhöpö! Just kiva ku voi katella kaikkien kavereiden videopäivityksiä yms muokkailla hauskoja juttuja :)

   Poista
  2. Ai, heheh :D Joo, ei miul oo viel noin nohevaa opettajaa kuin sulla :D Että ehk sitte joskus tulevaisuudessa jonku ihme "tsimbälääbä" apin kaa, kun poika kasvaa ja oppii ja voi opettaa vanhaa äitiään :D Insta riittää tälle kalkkikselle :P

   Poista
  3. No voihan tylsyys sun kanssas :D

   Poista
  4. Joo, kalkkis mikä kalkkis :D

   Poista
 2. Voi mikset kirjoittele enää! :/ Juuri sun blogi on just mukavaa luettavaa :) Täällä on menny heikommin. Toukokuussa tuli rv11 km taas ja sairaalassa selvis, että oliki kaks rv11 vauvaa eikä yksi. Ja tyhjennyksissä tuli komplikaatioita. Meinasin potkaista Kaavinnassa tyhjää.. Kaipaan mukavaa luettavaa ja sun blogi tuli mieleen heti, että mitähä sulle kuuluu. Bloggerin kuva on miul muuttunu eli sama Anna täällä höpisee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua <3 Pitkästä aikaa avasin ja kirjauduin bloggeriin. Oot kyllä joutunut kokemaan tosi ikäviä asioita :( surettaa sun puolesta. MIten sulla menee siellä nykyään? Paljon voimahaleja täältä <3
   Ajattelin et alkaisin ehkä taas kirjoittelee tänne ku talvikin tulee kohta ja mun talven sisältöön jotenkin kuuluu aina tää blogi :)

   Poista
 3. Täällähän tämä alkaa sujumaan. :) Haaveissa vain se kakkonen. Itsekin jotenki kirjoittelen mieluummin talvella. Moneskoha blogi odottaa talvisia kirjoituksia bloggerissa. Ja moneskoha bloggerin tunnus mulki on taas, ei vaa ikinä muista tunnuksia! Ja nyt tää näyttävästi blogin tunnuksilla sisällä.. Instassa katsoin, että sinulla taitaa elämä kahden äitinä olevan taivaallista niinkuin osaa odottaakin <3

  VastaaPoista