keskiviikko 4. marraskuuta 2015

PinnasänkyAjattelin tulla esittelemään tänne tulevan pienokaisen
 ensimmäisen sängyn. Kokosin sen malttamattomana jo yli kuukausi sitten ja laitoin valmiiksi omalle paikalleen patjoineen kaikkineen. Lisäksi kiedoin valot sängyn ympärille, asettelin koristetyynyt ja pari pientä suloista lelua sängyn nurkkaan odottamaan omistajaansa
Sain pinnasängyn lahjaksi siskolta ja tää toivomani sänky oli löytynyt facebookin kirppisryhmästä. Halusin ikean HENSVIK- sängyn sen ihanien kaarevaksi muotoiltujen päätyjen, valkoisen värityksen ja klassisen mallin vuoksi. 
Vaatimuksena oli myös tason saaminen vähintään kahteen korkeuteen ja Hensvikissä pohjan saa nostettua myös sen verran ylemmäksi, että korkeus on samassa tasossa mun sängyn kanssa. Näyttää kivemmalta ja tekee alussa vauvan nostamisesta huomattavasti helpompaa, kun ei tarvitse kurotella pohjalle. Myöhemmin kun vauva oppii nousemaan tai muuten kiipeämään, sängyn saa turvallisemmaksi laskemalla pohjan takaisin alatasolle. Se vain, että sänky täytyy osittain purkaa ja koota uudestaan ja kokemuksesta tiedän kertoa, et tähän tehtävään ei yksin kannata lähteä. Harmi kun ei tullut otettua pikakelauksella videolle mun sängyn kokoamista. Ymmärtäisitte paremmin mitä tarkoitan :D
 Plussana tässä vanhemmassa Hensvik-mallin sängyssä on lisänä se että laidan saa kokonaan pois, joten vauvan viereen nostamisen saa tehtyä alkuvaiheessa veläkin helpommaksi. 
Ikeassa nyt myynnissä olevassa uudemmassa versiossa on tietääkseni laidan lisäksi vain se ero, että siinä molemmat päädyt ovat umpinaisia, kun tässä taas toinen pääty on pinnoilla. Värinä halusin myös ehdottomasti valkoisen, jotta sänky mätsäis muun sisustuksen kanssa. Hensvik-sänky on meille siis ihan nappivalinta, eikä muuten ole suoraan ikeasta ostettunakaan kallis :)

Vielä täytyy hankkia sänkyyn joku kiva reunapehmuste, ehkä joku mobile,
pehmeä viltti ja yhdet tai kahdet hienommat lakanat vanhojen lakanoiden seuraksi. Meinasin myös laittaa jonkinlaisen valkoisen pitkän verhokatoksen katosta roikkumaan, mutta en tiedä tuleekohan sit liikaa kaikkea?! Noo, onneksi se ei ole mikään välttämätön, ni kerkii hankkia myöhemminkin :).lla cami2 kommenttia: