tiistai 16. helmikuuta 2016

Kuvia viimepäiviltä


Heippahei! Tänää on ollut aivan ihana ilma. Aurinkoo, kimmeltävää lunta, ei loskaa ja pakkastakin vaan pari astetta. Jotenkin tosi keväinen fiilis jo ja väkisinkin hymyilyttää :) Ja nyt kun tietää et kevät on oikeastikkin kohta saapumassa, ni haluais keksiä jotain kivaa uutta kotiin, hankkia kevätvaatteita, tehdä jotain piristävää hiuksille ja saada tää kroppa pian kuntoon.

Yritin muuten tos pari viikkoa sit vähän jumppailla kotona ja keskityin tekee etenkin askelkyykkyjä. Leikkauksesta oli kulunut jo 5viikkoa, mut muutaman päivän päästä haava alkoikin taas särkee ja vihloo, joten oli pakko lopettaa kyykyt. Ehkä parempi malttaa odottaa vielä hetki ja käydä alkuun vaikka enemmän lenkeillä. Haluisin niin alkaa tekee jo vatsoja. Mun maha on tällä hetkellä sellanen kiva löysä nahkamakkara, joka hytisee hauskasti kävellessä. Kaiken lisäksi se hormooniviiva "Linea negra", joka tuli raskausaikana on tosi tumma vieläkin ja menee koko mahan yli. Millonkohan se lähtee vai lähteeköhän ikinä? Ainakaan vielä ei oo mitään haihtumisen merkkejäkään ilmassa :D Noo, ehkä mä opin vielä elämään sen kanssa, jos se haluukin jäädä siihen.

Kuvia viimepäiviltä

Sunnuntaina halusin laittaa ystävänpäivän kunniaks mekon ja olin ihan innoissani ku mun tavotemekko (joka mahtu mulle viimeks 2vuotta sitten) meni vihdoin taas sutjakkaasti päälle! :) Sain sinä päivänä myös ekan hymykuvan Jamielista


Viime viikolla oli meidän eka vaunulenkki omilla uusilla vaunuilla Hassua työntää pitkästä aikaa vaunuja. Tuntu siltä ku kaikki katsois, vaikka tuskin kukaan oikeesti kiinnitti edes mitään huomiota :D


Sain perjantaina ihania ystävänpäiväkukkia. Siskolta ja naapurinpapalta :D Toi ruusuruukku näytti tänää olevan jo ihan kuolemankielissä, mut kastelin sen samantien ku huomasin. Ehkä se vielä elpyy. Oon kauhee kasvimurhaaja vaikka mä tykkään kukista. Tulee oikeestaan ihan pahamieli ku ne aina vahingossa kuolee mun hoivissa. Tätä mä yritän kyllä nyt varjella! Kyllä mun nyt yks kukka pitää hengissä osata pitää.


Tän hetkinen hiustilanne. Värjäsin viimeks raitoja tasan 7 viikkoa sitten ja laitoin silloin päälle vielä sävytteen, mut se sävyte vetikin juuren tollaseks ihan lämpimän oranssihtavaks. Mun tarkotushan oli ihan päinvastanen, mut annoin silti olla. Ajattelin tällä viikolla vähän korjailla ja peittää tota mun tummaa juurta. Katsotaan millainen pehko tää on loppuviikosta :D


Jamiel
Jamielin toinen silmä ei oo vieläkään auennut kunnolla. Tai kyllä se aukee, mut ei yhtä paljon ku toinen ja joinain hetkinä se on huomattavasti enemmän kiinni, kun taas välillä ei meinaa edes huomata mitään eroa toiseen. Oon ollut tosi huolissani ja miettinyt mikä siinä vois olla ja et painaako se luomi vaan enemmän ku toinen vai mikä siinä on. Neuvolassa sanottiin et voi olla turvotusta tai et Jamiel on saattanu olla mun mahassa niin huonossa asennossa et se on painunu, mut ei nekään varmaksi mitään osannut sanoa. Ne ei onneks ollut huolissaan, mut silmää seurataan. Huomenna on Jamielin lääkäri ja mun jälkitarkastus, ni pääsen taas kyselemään kaikkea hölmöä silmästä. Toivottavasti silmässä ei ois mitään vikaa ja tää olis vaan joku väliaikainen juttu


Ystävän kanssa tän päiväseltä vunulenkiltä. Laitoinkin jo instagrammiin, et tässä kävi just niinkuin olin etukäteen ajatellutkin :D Oltiin ku miehet autojen kimpussa, mut meillä oli autojen tilalla vaan vaunut. Vertailtiin ja tarkistettiin vuosimallitarroja kontallee keskellä katua.

Tänään lenkin jälkeen Jamiel jatkoi unia ja mä pääsin uusimman hm kuvaston kimppuun. Höh, vain yks aukeama vauvoille! Toisaalta ehkä parempi. Oisin saanu jonkun "pakko saada toi ja toi"-kohtauksen ja ollut heti tilaamassa jotain. Jamiel ei tarvii tällähetkellä mitään ja ensi kerralla ku meinaan ostaa sille vaatteita, ni haluan mennä shoppailee liikkeisiin enkä tilata :)Nyt oon sängys kirjoittelemassa tätä ja laitan koneen pois. Jamiel nukkuu vieressä ja mä aion uppoutua telkasta tulevan Ps. i love you -leffan pariin. Tää on yks mun lempileffoista

Hyvää yötä!PS. Jamiel on tänään 7viikkoa vanha


.lla cami

9 kommenttia:

 1. Ihana Jamiel ja paljon onnea pikkuiselle 7 viikon johdosta ♡

  Meillä myös molemmilla tytöillä toinen silmä ollut kiinimmässä kun toinen
  Evelynillä huomaan välillä edelleenkin sellaista pientä eroa toiseen silmään verrattuna. Eipä se kyllä ole mitenkään häiritsevää ainakaan meillä.

  Just vertailin kaikkien meidän silmiä ja mullakin on välillä vähän niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jamiel kiittää :D <3

   Ai on ollu?! ihana kuulla jos se voi ajan kans korjaantua..tai no, Jamielil toi on aika paljon kiinnemmässä, näyttää siltä ku sitä silmää ois raskaampi avata :/ meil oli se lääkäri ja se sano et voidaan kattoo kuukauden päästä uudestaam, et voi kyllä hyvin olla et se "katoo" kans itestään :)

   Haha, on kai se ihan tutkittukkin et kaikilla ihmisillä toinen silmä on vähän pienempi :D

   Poista
  2. No hyvä, että kuitenkin tutkivat. Mä luulen kyllä, että menee itsestään ohi. Evelynillä ainakin meni silloin :)

   Poista
 2. Jamiel on kyllä todella hurmaava <3 Ja mitä kuvia! ♡

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Miul on linea negra vielkin ja poika täyttää reilun 2kk päästä 2v. :D Lienekkö on jäädäkseen, näyttävästi :D Onneks se ei oo niin vahva ollu yli vuoteen, mut kyl se haaleena on viel koko matkalla navast alakertaan. Nooh olkoosa, hauska tavallansa, että on jäänyt "muistoksi" ja välillä on kivakin ihailla sitä ja muistella sitä aikaa, kun se meni pallon päältä :D Että minä höpötän niille kommenteille, että "puolessa vuodessa häviää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitti! Vieläki?:'D mä kysyin lääkärissä et millonkohan tää häviää, ni se sano et se voi pysyy aina siinä, olin vaan et "et oo tosissas" ja se vaan nauro!No mikäs siinä sitten, hankin uimapuvun jos tää jää näin tummaks.. :D mul menee siis ihan ylhäältä asti tää vielä.
   Toisaalta onhan se kiva muisto ja kuitenkin palkinnoks on saanut jotain noin upeeta, ni se on loppujenlopuks ihan yks hailee miltä maha näyttää! :)

   Poista