perjantai 9. toukokuuta 2014

Are you weird?!

10 things about me


1. Muistan kaikkia turhia asioita, kuten muumijaksojen vuorosanoja, mutta sitten kun pitäis oikeesti muistaa jotain tärkeetä ja hyödyllistä, ni ei toivookaan.
 

2. Mulla menee aina sekaisin kumpi on vasen ja oikea. Jos mun täytyy neuvoa jollekkin ilmansuuntia, meen melkein paniikkiin. Parhaimmassa tapauksessa mun täytyy kääntyä itse tiettyyn suuntaan ja muistella hetkeä kun pienenä jouduin pomputtelemaan koripalloa oikealla kädellä ja vasta sit muistan kumpi on oikea ja kumpi vasen. Välillä sitä muistellessani "pomputtelen" vielä kättä ilmassa ja se näyttää ehkä vähän pöhelöltä:D

3. Aina silloin harvoin, ku jaksan lakata kynnet, ni keksin heti kaikkea tekemistä ja lakat ei kerkii kuivumaan. Silloin tulee yleensä vielä joku pakonomainen tarve alkaa etsimään jotain jostain laatikoista ja lopputulos ei ole silmiä hivelevää.


4. Asettelen joka päivä koristetyynyt tiettyyn järjestykseen ja mua häiritsee älyttömästi jos joku on eksynyt väärälle paikalle.

5. Kuvitellaan, että olen lähdössä vaikka joihinkin bileisiin ja lähtöön on 2 tuntia. Vitkuttelen pyyhe päässä tekemättä mitään puoleentoista tuntiin ja vasta viimeisen puolen tunnin aikana alan hädissäni laittelee hiuksii, meikkaillee ja miettii mitä pukis päälle.

6. Ku laitan pyykkejä kuivumaan, ni asettelen ne aina kivaan järjestykseen ja mietin mitkä vaatteet sopii parhaiten vierekkäin... Jos joku miespuolinen vaikka hyvää hyvyyttään auttaa mua laittaa pyykit kuivumaan, ni saatan salaa käydä vaihtelemassa vaatteitten paikkoja :D


7. Syödessäni, jätän aina viimeisen haukun tai haarukallisen syömättä.

8. Jos kävelen jonkun pidemmän kaverin (mun kaikki kaverit on mua pidempiä) kans kadulla, valitsen aina tien "korkeamman" puolen näyttääkseni edes vähän pidemmältä ku oikeesti olen.

9. Kaupan kassajonossa katselen aina millaisia ostoksia edessä ja takana olevalla on ja mietin mitäköhän ruokaa ne meinaa tänään tehdä. Yritän myös pakata kaikki epäterveelliset herkut ekana kasseihin, et kaikki luulis et mul on vaan terveellisiä ostoksia..
10. Jos muhun iskee äkillinen shoppailuhimo, saatan mennä johonkin nettikauppaan ja valita tunnin vaatteita ostoskoriin. Sit tuun järkiini (välillä) ja tyhjennän korin enkä tilaa mitään. Halpaa shoppailua! 


Laitan haasteen blogeille
 Kerro kuka antoi haasteen ja listaa 10 outoa asiaa itsestäsi laittaen haaste eteenpäin :).lla Cami


HAPPY FRIDAY! ❤
8 kommenttia:

 1. Wierdo :D tää oli hyvä postaus :D haha toi on niin totta ''i never make the same mistake twice, i make it like five or six just to be sure '' :DDD <3

  VastaaPoista
 2. Tää on kyl hyvä :D mul on sama juttu kohdis 3, 5, ja 10.
  Tota 10 teen kyl aika usein :D haha
  Ps. kiitos haasteesta <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti <3 :) Ps.Ootan innol, et pääsen lukee sun "outouksia" :D

   Poista
 3. Tosta biisistä tulee niinn hyvälle tuulelle ! :))))

  VastaaPoista
 4. Hhaha 7 ja 4 kuullostaa niin tutulle .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah:D mikä siin onki et se vika haukullinen pitää aina jättää.. :D

   Poista