keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Happy Tuesday

jälkikorjaus: Tänään on keskiviikko, cami, ei tiistai

HELLO!

Tänään on ollut niin ihana päivä, et tekis mieli vaan hehkuttaa ja vilkutella kaikille ohikulkijoillle, vaikka mitään erityistä ei oo edes tapahtunukkaan. Toi aurinko on vaan saanu ainaki mut ihan kevätfiiliksille ja tänään kaikki on näyttäny paljon valosammalta, niin ulkona ku mielessäkin Kevättä rinnassa siis! Siellä?!

 Ihan ekaks pakko heittää tännekki tää biisi, jota oon luukuttanu KOKO päivän ja tääki saa mut niin hyvälle tuulelle ja pistää väkisinkin pyllyn pyörimää :D


Tänään aamu alkoi 10vaille seiska ja ku olin saanut Jaden laitettua koulumatkalle,
 (yks päivä meinaa, ku saatoin Jadea kouluun tuli tomera käsky: "Et tuu enää yhtään pidemmälle! Etsä ymmärrä, et mäki haluun joskus yksinäistyä!" Joten eipä oo tarvinnut enää saatella:D ) ni olin jo heti ihan energiaa täynnä. 

Kaheksan jälkeen olin jo jumpannut, siivonnut, heittäny pyykit koneeseen ja vaihtanu keittiöön verhot. Join melkee pannun kahvii, laittauduin ja sit lähettiin kaverin kans pitkästä aikaa vaan ajelee ja kuuntelee musiikkia. 

Varokaa, tässä vaiheessa innostun selittämään Inka ja mun kaveruudesta, joka saattaa olla vähän pitkästyttävää kuunneltavaa, joten sit kannattaa siirtyä suoraan seuraavaan  palkkiin:D

Inka on yks mun parhaimmista ystävistä ja meil on aina ihan omat juttumme ja minne ikinä mennäänkää, ni saadaan kaikki näyttää tosi huvittavalle (omista mielistämme) ja nauramisesta ei tuu loppuu millään! Ollaa tunnettu niin kauan, et mua alkaa oikeestaa naurattaa jo pelkästään se, ku mietin mitä kaikkee meille onkaa sattunu ja tapahtunu vuosien varsilla:D Meille on ihan normaalia kyykistellä naurun lomassa jossain keskellä kaupan lattiaa ja purskahdella nauruun tilanteissa, johon se ei todellakaan olisi sopinut. Sit meil on myös outo kyky saada kaikki vartijat seuraamaan meitä, mikä ei oo ollenkaa imarreltavaa. Kerran eräskin vartija ensin seuras meitä koko kauppareissun ja vihdoin ku luultiin pääsevämme siitä eroon ja olo oli alkanu tuntuu, ku miltäki pahimmalta rikolliselta (vaikka mitään ei oltu tehtykkään), ni pois lähtiessä se sama tyyppi yhtäkkii pysäyttääkin vielä meijän hissin ja tulee sinne hiljasuuteen vaan seisoskelee ja vilkuilemaan vaivaantuneena, sanomatta sanaakaan. Mun taas ei tarvinnu ku nopeesti vaan vilkasta inkaa, ni hirveet naurun purskahdukset molemmilla ja viimeistää siinä vaiheessa näytetään epäilyttäviltä ja jos todellisuudessa ei, ni ainaki lapsellisilta alaikäsiltä teineiltä. Poliisien näkeminen saa meissä kans omituisia naurun hykerryksiä aikaseks, joka huomattiin taas tänään ABC.llä. Meijän ei kannata myöskään ikinä enää pelata inkan kans esim. aliasta, vaikka luultiin et ollaan tosi hyviä siinä, mut tunnetaankin varmaan nii hyvin, et meijän vastaukset menee ihan ojasta allikkoon eikä kumpikaan tajuu mistä toinen selittää. Muuten me ollaan kai aika normaaleja, paitsi kukaan ei oikee tykkää  (etenkää inkan mies)   et me lähetää kahestaa mihkää reissuilee. Eipä olla kyl ikinä -ainakaan tähän mennessä- mitään hyvää niillä reissuilla saatukkaan aikaseks, et ei sen puoleen, mut onpahan ainaki ikimuistoisia reissuja :D No, jokatapauksessa  (innostuin taas liikaa selittelee) piti vaan sanoo, et ihanaa ku on Inkanlainen ystävä

Kotiin päästyäni (ja ku olin ensin taas fiilistelly tota ylimmäistä biisiä kymenennettä kertaa) kipasin käymää kaupassa ja tein mulle ja Jadelle pitkästä aikaa täytettyi kesäkurpitoja! Nam! Päivä kruunattu!Päälle vielä bulgarian jogurttii (tungen sitä nykyää joka ruokaan, joku bulgarialaiskausi varmaan menossa) ja chilirouhetta, ni BON APETIT! Mitä pidätte esillepanosta?
Taidan ihan suosiolla olla yrittämättä mitään kauniimpaa ja annan mun siskon hoitaa tän ruokapuolen bloggauksen :D Dansku tekee aivan älyttömän ihanii ja hyvii ruokia ja osaa laittaakkin ne aina tosi hienosti esille:

  TÄSTÄ  pääset Danskun Facebookin ruokablogiin ja
 TÄSTÄ pääset Danskun ruokablogiin Love For All Seasons.iin. 

(maksettu mainos)  
Dansku saa kyl luvan sit maksaa mulle jälkikäteen tästä mainostuksesta ;D hahah.
Sit naapuri kanto yllätykseks vähän jälkkäriä! :)
 Kiitti naapuri! Just paistettuu protskulettuu, johon laitoin kohmeisii (kuulostaa taas nii houkuttelevalta nää mun ruokasanastot) vadelmii ja vähä banskuu. Mun on monta kertaa pitäny tehä näitä ite, mut en oo saanu aikaseks, Ihan sika hyvää, nammm!


n.1dl Mansikka dietmixii
1 kananmuna
3 valkuaista 
1 banaani
Soseuta ja paista


Blogit ja lehdet on täynnä näitä ohjeita ja joka puolella kaikki tuntuu tekevän protskulettuja.
Onks moni kokeillu ja jos on, ni millasel ohjeel?!:)

 Et sellanen tiistai (keskiviikko siis), nyt mä kuuntelen pari kertaa viel ton biisin ja hyppään sänkyyn ja jatkan taas aamulla ja ens viikolla en varmaa siedä koko biisiä enää täl menol.


BE HAPPY!

SWEET DREAMS!


 

 ❤.lla Cami2 kommenttia:

  1. toi jubel on kyl niiiiiii ilone biisi:D ihana piristys aamuihin! (ja samoin protskuletut,nams!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on!:) Oli heti herätessä taas pakko laittaa se soimaan. Mä oikee yllätyin tosta, kui hyvii ja täyttävii noi protskuletut olikin :)

      Poista