perjantai 15. elokuuta 2014

Summer 2014

Hello!

Kesäloma olis sitten virallisesti ohi..
 Tai oikeestaan Jaden kesäloma, mut sehän tavallaan määrittelee samalla myös mun "loman". Nyt pitäis meinaa malttaa taas hetki pysyä maisemis, kunnes sit seuraavat koululomat alkaa :) Toisaalta toi kahden kuukauden lomailu teki tehtävänsä ja oli ihana palata hyvinkäällekkin. Kotikin näytti jotenki kivasti erillaiselta, ku ei ollu nähny sitä vähään aikaan.

Niinku tiiättekö sen tunteen, ku on vaikka kyllästynyt johonkin vaatteeseen ja heittää sen komeron nurkkaan ja pitkän ajan päästä ku löytää sen, ni se näyttääki taas kivalta?! Kotiin palatessa oli vähän samallainen fiilis, et hei wou, pitää olla useemmin poissa, meijän kämppähän ei näytäkkään yhtään hassummalta :D




Niin, me siis vietettiin koko meijän kesäloma hangossa isoveljellä ja yhen viikon Jade sai olla myös mumminsa kanssa tammisaaressa. Lyhyesti sanottuna ihan huippu onnistunut kesä takana, paljon uusia tuttavuuksia, rakkaita sukulaisia, ihania kesäiltoja, merimaisemia, hiekkarantoja, hellepäiviä, rusketusta, uimista, oli juhannusta, Regattaa, Poker Runii ja vaikka mitä kivaa!:)









 Nähtii myös pitkästä aikaa mun serkun Madden kanssa, joka on samalla mulle yks rakkaimmista ystävistä. Saatiin viettää pari viikkoa saman katon alla ja pitää hölmöjä tyttöjen iltoja, sillon ku muut nukku, oli töissä tai lapset oli tädin luona yökylässä. Tirskuttiin välillä niin, et kyyneleet valu ja vatsalihakset ramppas, räpsittiin peilin kautta kuvia ja olo oli ku oltais taas niitä pikkutyttöjä vuosia taaksepäin :D Madden pojasta (2,5v) ja Jadesta tuli myös aikamoinen tehokaksikko siellä ja välillä otiinki aika uupuneita, ku oltii saatu juosta koko päivä niitten perässä. Eemeli ja Peppi pitkätossu riittää kuvaamaan aika hyvin tätä parivaljakkoa







Sisko



Suurinosa noista kuvista onki jo instagrammissa tai facebookissa, aika tylsää :D Mut nytki haluun vaan äkkii saada tän julkastua, et en malta oottaa muita kuvia Madden kamerasta, jol suurin osa lomakuvista otettiin :D Joten ens kertaan ja tää tyttö lähtee nyt viikonlopun viettoon, joka on tehty ainakin kyläilystä, saunomisesta, lapsivapaa illasta, ystävän näkemisestä ja lopusta ei aavistustakaan! :)


 Ihanaa viikonloppua kaikille

pusspuss



.lla Cami


3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun postasit taas..olenkin odottanut että millonkas postaat :)

    pari kysymystä sulle:
    - oletko vielä muuttamassa hankoon?
    - seurusteletko?
    - voisitko tehdä videopostauksen missä höpöttelisit kuulumisia? entäs sisustus postauksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla, et joku on oottanut :)
      -En ole muuttamassa ainakaan näiltä näkymin hankoon, vaik melkei tekis mieli :D
      -En seurustele
      -Videopostaus vähän epäilyttää, siit tulis varmaa ihan katastrofi :D mut sisustuspostaus varmasti onnistuu :)
      -

      Poista
  2. ihanan kesäisiä kuvia ♥ ei kyllä toi syksyn tulo kiinnosta sitten yhtään... :D

    Ps. jos kaulakoruarvonta kiinnostaa niin käy ihmeessä osallistumassa mun blogissa :)!
    http://fashionsituation.blogspot.fi/2014/08/kaulakoru-arvonta.html

    VastaaPoista