tiistai 3. helmikuuta 2015

Meijän saikku viikot


Toi ja pari muuta Kygo remixii on soinu tässä osoitteessa koko viikon aamusta iltaan. Noista tulee ihan kevätfiiliksille! :) En kyllä tiedä onko naapurit ihan samaa mieltä. Toisaalta niitä ei varmaan hirveesti liikuta, koska alakerran mummu on puolikuuro, viereinen pappa samaa sarjaa, toinen viereinen popittaa ite ja hakkaa illat rumpuja ja no, yläkertaa ei varmaan muuten vaan kiinnosta. On kyllä onni omistaa mukavat ja puolikuurot naapurit. :)

Meijän saikuttelut alkaa olee lopuillaan, mut vielä viime viikolla Jade oli niin kipee, et meinasin kahteen otteeseen soittaa ambulanssin. Nyt Jade on onneks parantunu lähes täysin. Huomenna alkaa koulu ja mulla maanantaina duunit, mut mitä me ollaan tehty kaks viikkoa. Voitte varmaan kuvitella, et ollaan maattu sohvalla ku hylkeet rantavedessä ja hyvä ettei mun takapuoli oo juurtunu tähän tietokone tuoliin kii. Ollaan otettu saikusta niin sanotusti kaikki irti.


Mä alotin vasta toissapäivänä sen kaappi siivousurakanki. Nyt ois enää mun vaatekaappi jälel. Ehkä se pahin projekti. Mulle käy usein niin, jos oon lähössä johki, ni saatan sovitella kymmentä eri vaatetta ja sen jälkeen viskata ne kiireessä takaisin kaappiin. Nyt sieltä sit hyppää kaikki syliin ku sen avaa ja jos haluu laittaa takas kiinni, ni vaatteet joutuu pusertaa toisella kädellä sisään ja samaa aikaa pitää yrittää työntää toisella ovea kiinni. Kaikki vieraathan varmaan luulee et meil on aina suht siistiä, mut ne ei tiedä miltä meijän kaapit näyttää :'D

Jottette luulis et en oo liikkunut yhtään kahteen viikkoon, ni voin kertoa et oon tehny joka päivä kyykkyjä :D Ensin istun ehkä pari tuntii koneella, sit meen tekee muutamat kyykyt ja palaan takaisin ja sama juttu uudestaa. Vähän ku sellasta taukojumppaa. Oon myös venytelly joka ilta ahkerasti sitä spagaattia varten, jonka opin tekee ennen ku täytän 30.

Ja ainiin, arvatkaas mitä kivaa on tapahtunut samalla? :) Oon laihtunu puoltoista kiloa tän saikun aikana! Normaalisti mun pitää tehä vähintään kuukaus hikihatus duunia, et saisin ees kilon pois, joten ihan kumma juttu. Kuitenki lihakset vaan surkastunut. No, ajattelin nyt kuitenki jakaa teille nää mun tehokkaaksi havaitut laihdutusvinkit, joissa puhuu suuri kokemuksen rintaääni.  Mistä toiki ny tuli?! :D 
 
 
 
"Laihdu Camin tapaan" 10 vinkkiä
sis. viikko-ohjelma 1 ja 2
 

 
1. Istu aamusta iltaan koneella. Varo liiallista nettishoppailua.
Muista penkkiurheilu = Istu ryhdissä, lue Fitness-blogeja ja katso YouTubesta treenivideoita.
 
2. Muista tehdä noin kolmen tunnin välein taukojumppaa
 
3. Taukojumppa tarkoittaa venyttelyä, askelkyykkyjä ja perus kyykkyjä.
Jos jaksat, tee myös leukoja.
 
4. Juo joka aamu ainakin kolme kuppia kahvia, mielellään puol pannua.
 
5. Juo alkuviikon ekat 3pv 3litraa innoissasi vettä, kunnes neljäntenä päivänä kyllästyt jatkuvaan pissalla käyntiin ja tiputat kahteen litraan.
 
6. Juo siis 4 ja 5 päivä 2 litraa vettä.
 Kuudentena ja seitsemäntenä päivänä muistat tuurilla juoda ehkä litran.
 
 
 

 
7.. Syö aamupalaksi tonnikalaa ja raejuustoa tai eilen leipomaa rahkapiirakkaa tai muuta herkkua.
Tee kurkku tai marja-smoothie välipalaksi jos nälkä yllättää.
 
8. Syö päivälliseksi erillaisia kahden munan munakkaita kasviksilla, tonnikalalla, mausteilla ja raejuustolla. Illalla ruisleipä täytteineen tai ehkä vähän lisää rahkapiirakkaa/oma leipomia sämpylöitä.
 
9. Ku oot kyllästynyt munakkaisiin, tee kaalilaatikko ja syö sitä seuraavat 2 päivää.
Sen jälkeen jatkat taas tutulla ja turvallisella munakas linjalla.
 
10. Siivoa päivittäin, käy välillä kaupassa ja vie roskat.
Illalla venyttelyt.

 
Tuli mieleen, et toivottavasti meijän vaa'assa ei oo vaan patterit lopussa, haha.
Innostuin kyl illalla sen verran tosta painon laskusta, et aion syödä munakkaita tästäki ees päin. Ihan sama onks vaaka rikki vai ei tai onko paino laskenut oikeesti! :D Mulla kasvo meinaa silti motivaatio kuntoilun ja ruokavalion suhteen. Okei, noi leipomukset vois jättää vähän vähemmälle. Viikonloppuna Jadella on yheksän vuotis juhlat, mut sit ku ne on ohitettu, ni en leivo enää ainakaa kahteen viikkoon.
 
 
 Mut joo, nyt meen tekee taukokyykkyjä, moikkelismoi!
 
 
 
 
xoxo
 
❤.lla Cami
 
4 kommenttia:

  1. haha ihana :D <3 Mun vaateaapit on varmaan samanlaiset, kun sun.. varmaan pahemmat just ton saman syyn takia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä et joku muuki osaa sotkee välillä kaappinsa :D Sit vielä ihmetellää ku ei oo mitää päälle laitettavaa, ku ei sieltä kaaoksesta löydy edes mitään :DD

      Poista