tiistai 8. lokakuuta 2013

OctoberIhmettelen ja myös ihailen - ihmisii, jotten mielestä syksy on paras
 (siis p-a-r-a-s, parempi kuin kesä!) vuodenaika.. :o

Emmä nyt kuitenkaan ihan mikään syksyvihaaja oo,
 eli olkoot syksy ja nyt oon jopa alkanut harkita, että aikoisin myös nauttia siitä, ihan täysin siemauksin! :) Tänään päätin, et listaisin kaikkia positiivisia asioita syksystä.
 Yritin jo eilen olla syksyihminen ja nauttia Jaden kanssa näistä kaikista syksyn lehdistä ja ihanista väreistä. Koulusta ja töistä tullessa kerättiinki kotimatkalla syksyinen kimppu ja Jade askarteli lehdistä piirtämilleen linnuille siipiä.. :) 

Otettiinhan me vähän kuviakin

❤ :)

Positiivisiin asioihin lisäsin tänään ainakin sumuiset aamut.. Tänään oli aika pimeää ja sumuista, mutta positiivista on, että vettä ei kuitenkaan satanut :)


Aamuhämäryys❤

Töistä tullessa huomasin myös toisen positivisen asian. 
Tihkusateessa kävely on oikeestaan välillä ihan ihanaakin :)

Nyt me ollaan vietetty loppupäivä kotona ja sain jopa noi ilmastoinnit muutettua talviasentoon! Eli ehkä ens yönä ei enää tunnu siltä, ku oltais telttailemassa ja viima puhaltais kasvoille.. :D

Jade

Syksyllä on myös kiva, kun saa pukea villasukat
hypätä sohvalle vilttien sekaan kynttilöitten palatessa ja kuumankaakaon tai teen (tai punkkulasillisen) kans katselemaan elokuvia.
 Syksyisin tulee myös kivoja tv-ohjelmii. 
Syksyllä tekee myös mieli aloittaa taas jonkinsortin kuntoilu, koska kesäkilot kaipaa kyytiä ja kesä ja kesälomat on ohi, eikä terasseillakaan oo enää lämmin :D


Jotenka tunnelmallista syksyä kaikille!:)

 

❤.lla Cami

 

 

Viimeiset kuvat weheartit.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti