perjantai 30. toukokuuta 2014

SUMMER ♡

HOLA AMICOS!

Huomenna on Jaden ensimmäisen luokan todistustenjako ja sit kesäloma voi virallisesti alkaa, UUJEA! Tiistai-iltana oli Jaden kevätjuhlat ja kumpaaki (no okei mua) jännitti älyttömästi. Jade pääsi esiintymään lukutoukkana muutaman muun luokkalaisensa kanssa. Siellä ne töpötteli pikkuaskelin lavalla vihreät lakanat päällä muodostaen pari isoa toukkaa, tyttötoukan ja poikatoukan ja tanssivat vastakkain meille pienen töpöttelytanssin. Ihania Tunnelma oli vaan vähän erillainen, ku ennen. Eskarin ja päiväkodin juhlat on ollut aina ihanan pienet, sisältäen paljon lauluja ja näytelmiä. Tuolla koulun salissa oli tietty paljon enemmän porukkaa ja jengiä joutui seisoo käytävällä istumapaikkojen "vähäisyyden" takia. Mua enemmänki ahdisti, ku se et oisin nauttinut olostani ja aikasemmin totuttu herkistysefektikin jäi kokematta, johtuen ehkä siitä et mieleen jäi enemmänkin ihmisten erillaisia hiustyylejä ja takaraivoja, kuin itse esitystä. No jokatapauksessa, kevätjuhlat ku kevätjuhlat, ne on aina ihania ja merkki kesän alkamisesta.

Tässä teillekkin kaks facebookin arkihaastekuvista, osa 2/5, johon se mun innostus sitten tyssäskin :D
Tokassa kuvassa Jade oli menossa koulun vappubileisiin.

  I       L  O  V  E     S  U  M  M  E  R  !
 
 Seuraavaks vähän tän kuun aikana otettuja kuvia ja juttuja, mitkä mun mielestä tekee kesästä vielä hitusen paremman


......Ja paljon paljon muuta, mitkä kesällä ilahduttaa. 
Lista vois jatkua loputtomiin ja kesällä nyt muutenki on kaikki hauskempaa :)

Nyt ei puuttuis enään ku se itse kesä takaisin, mikä kerkis jo hetken ollakin. Toi sää on ihan outo synkimys ollu koko viikon, nytkään ei oo varma paistaaks tuol vai ei. Huomenna pitäis olla jo parempi ja miksmä puhun taas säästä?! :D 
Muuten, juuri tällä hetkellä ku tätä kirjoitan, ni keittiöstä kuuluu todella epäilyttäviä ääniä. Jadella on kaveri kylässä ja ne puuhastelee jotain yllätystä kuulemma. Kaapin ovia availlaan ja suljetaan, kikatusta, purkkien kolahtelua, pussin rapinaa, mölyä, tuolin raahaamista, jääkaapin ovi käy jatkuvasti, tuolilla keikkumista, pöydän narinaa, kilinää, "tule hyvä kakku, tule hyvä kakku"-loruilua.. Äsken yritin vilkaista mitä siellä tapahtuu, mutta ku näin jauhopussin ensimmäisenä pöydällä, peräännyin äkkiä takas olohuoneeseen. En edes uskalla kuvitella mikä sotku siellä on... O ou. Kai se on hetki ootettava ennen ku yllätys on valmis, veikkaan vahvasti et siel on tulossa jotain taikinamaista. Siivousta tiedossa siis! HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
 ♡PUSPUS ♡

 
.lla Cami

  
4 kommenttia:

 1. Haha sun perjantai menee sit keittiötä siivotessa :D ihanii kuvii mussu <3 pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muutamaan kertaan sain käyä siivoo keittiön eilen, mut ei ne onneks sotkenu niin paljon ku luulin :D Kiitos hanii <3 :)

   Poista
 2. ihania kesä kuvia! <3 sul on aina nii hyvät postaukset ! :) saisit kirjotella tänne enemmä ja laittaa kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riia:) <3 mä koitan kirjottaa enemmän näitä mun turhia höpinöitä tänne :D

   Poista