maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tervetuloa aikaiset aamut!:)


HELLO!

Joo, en oo mitenkään myöhässä! :D Huomasin just, et en oo kirjoittanut tässä kuussa vielä mitään, joten jospa sitä nyt vähän yrittäis. On ollut jonkullainen kevät väsymys, ku tuntuu ettei jaksa mitään, eikä mikään oikein ole jaksanut innostaa. Stressannu joka pikku asiastakin vielä kukkuraksi. 
Nyt loppu! Kerran tässä eletään, ei pidä ottaa stressiä! :D
 Nyt on muutama huolen aihe vähemmänki jo. Ensinnäkin tänään oli mun eka työpäivä ja jännitin sitä ihan älyttömästi koko viime viikon. Oonhan mä "saanut" olla kotona jo melkein vuoden, ni ajattelinkin osaankohan mä tehdä enää yhtään mitään. No, hyvin tää päivä sujui ja turhaa jännitin :) Mitä nyt tunsin itseni hiukan idiootiks, ku jouduin kyselemään koko ajan kaiken näköistä, esim. kaikkien astioiden ja välineiden oikeista päikoista. Siinä vaiheessa etenkin, kun oli kyse isoista lusikoista ja suoraa edessäni oli laatikko, jossa luki "ISOT LUSIKAT". Noo, mutta parempihan se on kysyä, ku olla hiljaa ja tehä kaikki päin honkia. (nii, lusikoitten laittaminenhan väärään paikkaan olisi hirveä rikos.... )  
Kirjoitanko oikeasti lusikoista?! Ei ihme etten oo kirjoittanut tänne blogiin vähään aikaan yhtään mitään, ku on näin köyhät jutut!:D

 

 Millanenkohan kesä tulee, hikoilenko töissä vai rannalla?! :D

Meillä oli eilen ongelma mulla oli eilen ongelma, mutta kaikki mikä on mun on myös niken ja toisinpäin vai miten se meni:D Kulmakoru ei lähteny irti, vaikka molemmat Niken kanssa yritettiin siihen pisteeseen, et tuli vaan verta. Keittiötöihin ei oo paljon asiaa korujen kanssa, joten olin siitäki sit ihan huolissaan, et päästääkö ne mua töihin ollenkaan. Onneks sain olla tän päivän ja lupasin yrittää ottaa sen tänään vaikka työkalupihtien kanssa ja kotona mietin jo hetken sorkkarautaa seuraavana vaihtoehtona :D  Se lähti vihdoin ja viimein, niinkin yksinkertaisesti ku kahdella märällä paperinpalalla, joilla sai paremmat otteet niistä palloista. Huh :) Nyt tää kulma on vaan ihan kauheen näköinen. Pitiki ottaa koskaan koko korua. 

Värjäsin eilen hiukset, juurikasvun. Miten nää kasvaaki niin nopeesti, ku tuntuu et koko ajan sais olla väripurkki kädessä. Ei se pieni juurari kyllä aina haittaa, mut nyt halusin töitten alkamisen kunniaks vähän värjäillä ja piristystä :D Tosin, tunsin oloni senki takia vielä "blondimmaks" siellä tänään. 
ysin muutama kuukaus sit ihan täydellisen tuhkanvaalean värin, mut en enään muista mikä se oli ja viimeset kolme kertaa ostanu jo väärän purkin. Nyt mul on kyl jo pieni kutina mikä se vois olla.. (niin mä luulin edellisilläkin kerroilla)

Tässä kaksi edellistä ja kumpikaan ei natsannut


 
Nää, ois kyllä muuten tosi hyvät, jos ei ois liian tumma juuri ja jos blondais juuret ennen värin laittoa jo valmiiksi vaaleammaksi. Nyt ku laitoin nää tänne muistiin, ni enpähän tuu ostaneeks vahingossa taas samoja ens kerralla :D 
Onko teillä jotain omia suosikkeja vaaleille, niin et hiukset ei oo samanväriset ku lumihangessa kellertävä koiranpissa? Mun juuret on vieläkin vähän sinne suuntaan..

Ennen ja jälkeen :D
 Ne on oikeesti keltasemmat juurista ku kuva antaa ymmärtää--


Nyt täytyykin kiiruhtaa jo suihkuun, sen jälkeen salkkarit ja äkkiä nukkumaan, et jaksaa herätäkkin taas ajoissa, viiden aamuherätykset ei oo meinaan ihan mun juttu.. 

  Hyvät illanjatkot! :)

♥.lla Cami
P.S

Tästä tulee varmasti hyvä kuukausi!! ♥ :)


1 kommentti: