sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Täällä taas :)

Hey beibeet!

Päätinpä tulla tervehtimään tänne blogin puolelle taas pitkästä aikaa :) Vaihdoin eilen banneria, jotta sais edes jotain vaihtelua tähän blogiin ja intoutuis taas enemmän kirjoittelee.
Aurinkoiset kevätkelit on vieny mennessään, eikä oo ollut oikee aikaa tai mielenkiintoa istuskella kauheesti koneen ääressä.  
Huhtikuu oli kyllä just niin hyvä kuukausi, ku uhosinkin! :) 

 Oon viihtynyt tosi hyvin uudessa duunissa, työkaverit on mukavia ja hommat alkaa kokoajan luistaa vähän paremmin. 
Vaikka inhoan en erityisesti pidä näin aikaisista aamuherätyksistä, niin nautin taas siitä, ku on jotain kunnollista rytmiä elämässä.  Ja pelkkä se tunne, kun on ensiksi saanut itsensä revittyä sängystä ja hoidettua Jaden kanssa kaikki aamurutiinit, niin matka töihin raikkaassa ilmassa aamuauringon saattelemana, on jotain mitä oon myös niiiin kaivannut  
  Ilonsa kullakin. 
Elikkäs elämä maistuu ! :D

Tässä muutamia kuvia menneiltä viikoilta, vähän sitä sun tätä 

 
 Korkattiin ystävän kanssa terassikausi skumppien kera :)

Matkalla lastenjuhliin


Kevät! 

Biljardia ja miesten peliasennot :D

Sunnuntai ajelua


Jaden kanssa ollaan hullaannuttu kiiweihin

Vihdoin tämmönen kotiutui meillekkin! Rakastan kaikkia hedelmä-smoothie juomia

Kotihamburgerit
+aurajuusto ja majoneesi. Nam! Niin epäterveellistä ja hyvää! :D


Jaden kans päiväkodin temppuradalla :)

 Kuvia ois vaikka kuinka, mut eiköhän tää oo jo sopivan sekainen postaus näinkin.. :D 

Ollaan viihdytty nyt paljon enemmän ulkona ja Jaden kans ollaankin alettu harjoittelemaan isomalla pyörällä ajoa ja ilman apurenkaita. Ekalla kerralla pystyin päästämään jo irti, joten aika nopeesti muru varmasti oppiikin :) Plus hyvää hyötyliikuntaa mulle, ku saa juosta hikipäässä vierellä....

Mitäs muuta sitä kertoilis.. :D Tää viikonloppu ollaan otettu ainakin ihan rennosti. Perjantai-ilta vietettiin kaverin luona suomen peliä katsomassa. En yleensä seuraile mitään lätkää erikoisen innokkaana, mut MM-kisat on pakko katsoa! :)
 Loppu viikonloppu on menny lähinnä makoillessa, siivotessa, kokatessa, pyykätessä ja sarjan (Pretty Little Liars) parissa.  Ihanan rentoa! Huomenna jaksaa taas painaa töissä :) Nyt taidanki jatkaa sarjan seuraamista, joten hyviä illan jatkoja kaikille!
  .lla Cami

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti