torstai 28. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

HEY!

Ihana viikko ollut.
Jos karsii ne kaikki negatiiviset jutut.. :D

joo joo, kesä on tulossa

Ollaa saatu nauttii auringosta ja sinisestä taivaasta :) Otin taas aurinkoa eilen. Tosin, en oo uskaltautunut vielä bikineihin. Se saattais olla jo vähän hullua näin maaliskuussa. Toppatakki päällä se kuitenkin sujuu jo nyt. Oon varmaa tosi ryppynen vanhana, ku otan aurinkoo aina, ku siihen tarjoutuu mahdollisuus. Siitä tuliki mielee, et mul on ihan älyttömän kuiva iho talvella ja ainoo pelastus siihen tuntuu olevan aurinko tai solarium. Mikään rasva ei tunnu auttavan ja mul on nii herkkä iho (naamassa) , et tosi moni rasva vaan kirvelee ja pahentaa vaan.
 Nyt löysin onneks pelastuksen pärställe! Joku tehoseerumi, ikääntymisen ensimerkkejä vastaan! Kauheeta! Olen vanha! :D
 (mul on menos joku hirvee ikäkriisi, et älkää välittäkö) 
Mut ihanaa, eipä oo enää kuivia kohtia naamassa! :)Näytä kaikki No7 -tuotteet

No7 Protect & Perfect Beauty Serum

"Täsmähoitoa ihon ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Kauneusseerumi silottaaa ensimmäisiä juonteita sekä supistaa ihohuokosia jo neljässä viikossa. Päivä päivältä iho tuntuu sileämmältä ja eloisammalta."

 http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/no7-protect-perfect-beauty-serum-kauneusseerumi
Jaa, nii se ois pääsiäis loma Jadella. Jade ei oo ollut taas moneen viikkoon isillänsä, joten muru menee viettää sinne lomansa. 
Jade on tietenkin innoissaan, ku pääsee taas sinne.
Onhan se itsellekkin ihan kiva, ku Jade on välillä yötä muualla, mutta neljä yötä tuntuu kauheen pitkältä ja tulee varmasti ikävä. Enkä osaa olla kotona, jos Jade ei ole täällä, joten pitää keksii kokoajan tekemistä
Tänään mennään ainakin Niken äidille yötä ja saunomaan. 
Niillä on ihana pihasauna. Ei olla kyl mainittu Niken äidille mitään, et ollaan tulossa, joten jos luet tän, ni näin on nyt asiat! :D

Mitäs muuta tällä viikolla on tapahtunut/tapahtuu..
Ainaki työasioihin on luvassa muutosta! :) 
Kävin pari viikkoa sitten haastattelussa Hyvinkään kaupungilla ja alettiin katselemaan paikkoja, jotka mua kiinnostaisi.
 Eilen tuli sit kutsu haastatteluun yhteen palvelutaloon, keittiö hommiin ja näiltä näkymin työ alkaa 8.4! En malta odottaa! :) 
Meen eka harjoittelemaan kuukaudeksi ja jatkoa katotaan lisää sitten. Ollaanko molemmat osapuolet tyytyväisiä. Alustava suunnitelma kuitenkin sen jälkeen olisi puolivuotta hommia
 Ihan mahtavaa, en meinaa kestä olla enään hetkeäkään vaan kotona.

Eilen haettiin siskolle koiranpentu karkkilasta, Bostoninterrieri. 
Voi ei, miten söpöjä ne pennut on! Ja aikuisetkin! Ne oli hellyyttävän näköisiä ja varsinkin, kun tuolle rodulle on ominaista sellainen "tasajalkaa" pomppiminen :D 
Ne meni ku superpallot yhdessä pomppien.
Pentu oli onneksi kotiutunut hyvin ja yökin oli mennyt itkemättä :) 
HYVvÄÄ LOMmAA!! 

(niille joille sitä on luvassa, mutta muuten sit ihan hyvää torstaita jo ei ole !;D )

♥.lla Cami10 kommenttia:

 1. ihana koira!!! saako kysyä paljonko pentu maksoi, tiedätkö? olen hankkimassa koiraa ja bostoni on yksi vaihtoehto, niitä vaan tuntuu olevan aika vähän tarjolla, siksi aattelin että ovat aika hinnakkaita.

  VastaaPoista
 2. Tää on sijoituksess. Hintaluokka on sitä 2000e yleensä, ettei mistään halvimmasta päästä, mut aivan ihana rotu ja söpöjä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton miten suloinen. <3 Ollaan myös haaveiltu joko bostonista tai ranskiksesta, ne kun on maailman suloisimpia otuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihania molemmat :) Mut jos saisin itse valita, ni bostoni veis voiton!:) <3

   Poista
 4. Blogissasi on todella upea ulkoasu! :)
  ihana hauva vauva <3

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. tosi ihana blogi sulla! (:

  http://mylifebyripsa.blogspot.fi/

  VastaaPoista