tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hyvästi polvipussit

Hei lukijat!:)

Pakko tulla näyttää eilen ostamani ihaaanat kotihousut/lenkkihousut!  Lähes kaikki vanhat kotihousut oli jo ihan kulahtaneita, sellasilla kivoilla polvipusseilla varusteltuina. Kerranki on hyötyä olla pieni, koska nää söpöläiset tarttu eilen tarjoustalon lastenpuolelta :D

Löydettii myös samasta osastolta Inkan (kaveri, jonka kaa meil on ihan samallainen vaatemaku) kanssa yhet harmaat perus lökärit, jossa oli kivat pikku yksityiskohat. Voidaa lähtee sit yhessä lenkille samallaisis verkkareis...hmh.
Tuliki mielee, et me ei olla Niken kans viel hankittu sellasia samallaisia tuulipukuja, niinku kaikilla vanhoilla pariskunnilla. 
Ehdotin sille mökillä ollessa, et alettais harrastaa säännöllisesti kalastusta ja alettais käymää yhessä aina sienimettällä kerää kanttarelleja (ainoo sieni mitä tunnistan) .  Samaa syssyynhän sitä vois sit hankkii ne samallaiset tuulipuvut ja miksei vaikka ne kävelysauvatki.....haha. Nikke ei ihan lämmenny tälle idealle :D


Nyt puuttuu enää uudet lenkkitossut, 
ni ei ois enää turhia tekosyitä, miksei voi lähtee muka lenkkeilemään! :)

♥.lla Cami8 kommenttia:

 1. Eeikä! mul on iha samanlaiset maastokuvioiset olohousut! :D ja sit viel naisten puolelt kans tommoset melkee samantyyliset maastokuvio housut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai on?!:D Meilläki on varmaa aika samallainen vaatemaku:)Noi camokuosit on ihania!

   Poista
 2. ÄÄÄ mäki haluun noi maastokuvioiset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit sun täytyy varmaan saada sellaiset :D ne on kyl kivat :) <3

   Poista
  2. Mut tääl ei oo tarjoustaloo. Oiskohan robinhoodissa ;)

   Poista
  3. No voi ei :D Noit maastokuvio housuja on kyl nyt aika monissa kaupoissa täl hetkel ja ainakin netistä löytää, jos ei muualta :)

   Poista
  4. Oon tosi huono nettishoppailemaan varsinki housuja, koska mun on tosi vaikee ostaa mitää sovittamatta. Mut onneks lastenpuolelt saa vähän halvemmalla ;) Oota vaan, ni koht mul on samanlaiset...tai ainaki samantyyliset!

   Poista