torstai 11. heinäkuuta 2013

Hanko ♡

Hello!

Oon niiin lomalla, et tää blogikin on taas jäänyt vähän taka-alalle.. :) 
On tää lomalla olo vaan mukavaa! Saa valvoa niin myöhään, ku huvittaa, eikä aamulla tarvii herätä herätyskelloon ja laittaa sataa torkku-ajastinta päälle. Ihan superii.


  
Viime viikon vietin hangossa isoveljen ja sen kämppisten luona. Oli älyttömän kiva viikko ja näki pitkästä aikaa serkkuja ja muita sukulaisia.
Mun rakas ystävä Madde (jonka kans ollaan oltu aina ihan paita ja peppu)  
oli tullut kans ruotsista hankoon lomailemaan. Oli ihanaa taas jutella ja nauraa vitseille, joita muut ei tajuu.. :D Harmi vaan, et viikko meni niin nopeesti, ettei siin ajassa kerinny niin paljon tehä kaikkea, ku ois halunnut.

 
 Hangossa sattu olee regattakin (purjehduskilpailu) sopivasti, just ku oltiin siellä. Tosin, en muista nähneeni hirveesti purjeveneitä :D Käytiin myös pyörähtää pari kertaa ton viikon aikana rantabaarissa, Piratessa, laulettiin karaokee ja juotiin vähän skumppaa. Käytiin iltatorilla ja syötiin pizzaa muutaman kerran ihanassa ravintolassa, joka on myös rannan vieressä.
Kaiken kaikkiaan, kivaa on ollut!:) Plaasin rannalla, isoveli poseerailee :D


 Löysin toffee-paratiisin iltatorilta

 Näitä ei pystyny enää vastustaaHaluun takas tonne!:)


Nyt oon ollut 5 päivää vaan kotona "lataamas akkuja". Oon poistunu täältä tasan kaks kertaa kauppareissujen ajaks :D Huomenna lähetää Niken ja Jaden kans taas mökille :)


Hyvää ja toivottavasti myös aurinkoista  loppuviikkoa kaikille!
 

♥.lla Cami


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti