tiistai 15. lokakuuta 2013

Syysloma ❤

Heippa!

Tultiin Jaden kanssa perjantaina hankoon ja meinataa viettää koko viikon loma täällä :)

Ollaan vietetty aikaa sukulaisten ja kavereitten seurassa ja nautittu ihanista maisemista Rakastan tätä, ku on merta ympärillä ja voi aamusta lähteä kävelee merenrantaan. Harmi vaan, et just parina aamuna ku ollaa Jaden kans käyty kävelemäs siel, mul on ollu akku loppu, enkä siks saanu talletettuu tännekkin sitä ihanaa maisemaa. Must on tullu ihan höperö maisemakuvaaja, kunnon turisti :D Vielä näätte.

 Ainoo harmi täs lomas on, ku kaikilla ei oo lomaa!:D Ollaa täs vähän meinattu (siis EI todellakaan olla, mut oltais voitu) välillä tylsistyä tekemisen tai seuran puutteeseen, joka taas selittää tän aamuisen ihme kuvausoperaation Jaden kanssa..Etenki, ku satuttiin eksymään tädille, joka ei ollutkaan vielä tullut kotiin, hah :)




 JOU!


Ai nii ja ne "maisemakuvat"!



Ette varmaan edes uskoisi, jos kertoisin kuinka innoissani olin 
saatuani otettuu tän peura kuvan ❤ :D




 
 Ps.
 Tarvii varmaa hankkia uus kamera, et tää mun uus harrastus pääsis edukseen.

  


 ❤.lla Cami





7 kommenttia:

  1. Vau miten ihana blogi! ♥ Kiitos että olit liittynyt mun blogiini :)
    Terkuin, J ♥

    VastaaPoista
  2. juuh ei mitään ja kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja blogi sulla! Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista
  4. Jos uusi kamera on hankinnassa edelleen, niin suosittelen lämpimästi Canon EOS M-mallin kameraa. Mä sain just marraskuun alussa käyttööni sen ja oon ihan myyty. Hinnoissa kannattaa vaan olla tarkkana; S-kaupat myy sitä samalla hinnalla kuin silloin kun kamera julkaistiin, Gigantti 150€ kalliimmalla kuin esimerkiksi Kärkkäinen. :) Ja Olympus Pen Mini E-PM2 on ollut aika kehuttua tavaraa bloggaajien keskuudessa.

    Sulla on kiva blogi ja ihana sisustus kotona! Kuvia olisi ehkä kivempi katsella jos olisivat leveydeltään saman kokoisia - niiden muokkaaminen onnistuu ihan paintissakin. :)

    Pihla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä :) Uusi kamera pitäisikin tulla ihan lähipäivinä. Nyt en vaan niin hirveesti panostanut kamera valintaan. koska tuttu myy mulle canon EOS 400D.n niin halvalla :) Mut jos aion ostaa uuden kameran vielä myöhemmin(luultavasti ostankin), ni harkitsen noita mitä ehdotit!:)

      Poista
    2. Ainiin ja noista kuvista, oon tosi huono muokkailemaan mitään kokoja tai kuvia yleensäkkään ja ärsyttää itteeniki, ku noi kuvat on millon missäki minkä kokoisena täällä sekasin ja vielä huonoja laadultaan!:D

      Poista