torstai 7. marraskuuta 2013

Viikon kuulumisia :)

 HELLO!:)

Huh, mikä viikko!
Mieli ei oo ollu ihan katossa ja oon stressannu duunijutuista ja vaikka mistä kaikesta.
 Olinki jo aika surkeena, kunnes sit yhtäkkii eilen  -"tadaa" - ja kaikki jutut järjestyikin ja nyt oon niin huojentunu ja iloissani! :) -Asioillahan on tapana järjestyä.
Alan koko ajan enemmän uskoo tohon lauseeseen ja sen toimivuuteen. Ihana lause ja se on myös ihanan lohdullista kuulla silloin jos on murheita, sydänsuruja tai mitä vain ongelmia. Lupasinkin hokea sitä itselleni aina pahan paikan tullen. Se on toiminu kuukauden sisällä meinaa nyt jo kahdesti, ku joku on vain sanonut niin.

Eilen tuli käytyy myös kirppiskierroksella samalla, ku ryntäilin ympäri kaupunkia hoitelemassa kaikkia tärkeitä juttuja. Tajusin, et kirppiskiertely onki paljon kivempaa hoitaa yksin. Ei ollu ketää hoputtelemassa tai roikkumassa hihassa, niinku yleensä:D
Löysin pari ihan kivaa paitulii ja just sen tapasia joita oon ettinytkin :) 
Tää farkkupaita oli ihan lemppari
Ja tää karvaliivi!


Toi turkisliivi oli lastenkoossa (mut mun pituus kokoo kumminki) ja kotona ku yritin tukastuneena repiä vetskarii kii, muistin et eihän lapsien vaatteissa oo varmaan huomioitu tissejä ollenkaan. Ei sillain, et mullakaa mitenkää iso rintavarustus ois, mut oli se aika haastava homma saada se kii. Piti olla ihan hengittämättä hetki. Mut ei se mitää, pitää yrittää hengittää vähemmän tai jotain ku käyttää tota. Tai sit jos alkaa vaikuttaa ihan toivottomalta, ni annan sen ihan suosiolla Jadelle :D


Nyt nukkumaan, et jaksaa aamulla herätä duuniin! :)


❤        SWEET DREAMS!      ❤.lla Cami

 

6 kommenttia:

 1. Niin ihana tää sun blogi ja toi karvaliivi, mäki haluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sini :) sä saat ton sit multa, ku en enää tarvii ;DD

   Poista
 2. Toi karvaliivi on niin ihana ! Mä hetkeks kadotin tän blogin ja mua niin harmitti, mutta nyt löysin tän taas, Jes! Eli saat täältä taas uuden lukijan :))

  ohleopardd.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kiva kun löysit ja piristit mun päivää ihanal kommentilla!:) Mäki kävin katsoo äsken sun blogii ja löysin samal myös itelle vähän uutta luettavaa :)

   Poista