sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Livingroom INSPIRATION

HELLO!:)

Tekis mieli sisustaa olohuonetta vähän lisää.. Kauhee sisustuskuume taas! Yritän tässä just keräillä vähän uusia ideoita sinne ja kokosin weheartista vähän mun lemppari olohuoneita, joista meinaan toteuttaa ainakin jotain juttuja meillekkin :) Nää on niin ihania kaikki. Tykkäilen paljon vaaleesta sisustuksesta, tyynyjen runsaudesta ja kynttilöistä ja pientä blingiä pitää olla myös!

Mistä mä löydän tollaset siivet?! Noi ois NIIIN unelmat sohvan yläpuolella taulun sijasta!

Aattelin, et voisin laittaa jotai hopeisia palloja mun kattokruunuun roikkumaan :) Ja oi noi valot näyttää kivalta tuolla sohven takana!


Meinasin, et myyn mun yhen mustan ison hyllykön olohuoneesta ja ostan tilalle jonkun ihanan peilipöydän tai sit hankin pöydän ja peilin erikseen. Haluun myös tollaset pallovalot peilin ympärille.Tarviin ehdottomasti jonkun tollasen lasisen ison "astian" johon saa kynttilöitä.

 Meillä kävi meinaan pieni onnettomuus tässä pari päivää sitten:D 
Ajattelin poltella keittiössä vähän kynttilöitä, sillon ku olin saanut sen siivottua, mut kerkesin polttaa sitä varmaan 30 sekunttia, ku Bambi jo loikkas mun perässä pöydän päälle ...(olin meinaa just järkkäämässä laseja ylähyllylle ja Bambilla on tapana seurata mua kaikkialle)
 Kissan entinen omistaja oli sanonut, et voin ihan rauhasssa poltella kynttilöitä, kyllä se kissa kerrasta sitten oppii, jos sattuu menee liian lähelle. No, Bambihan nuuskas samantien sitä kynttilää, alko haisee hirvee karvan käry ja en nähny ku vilauksen Bambin takajaloista sen pinkastessa vauhdilla pakoon. Mä aattelin siinä vaiheessa, et noo, nyt se ainaki oppi, ettei kynttilöitten lähelle tarvii mennä. Mut EI, Bambi loikkas uudestaan pöydälle, enkä ehtiny ku selän kääntää, ni se oli kerinny jo käräyttää häntänsä! Voi pikkusta! Ja ette usko mikä käry sitten oli, koko rappukäytäväkin haisi palaneelta karvalta :D Bambin häntäkarvat oli mustat ja ne oli palanut ihan karrelle :/ Kiikutin Bambin sit häntänsä kanssa lavuaarin alle ja huuhdoin ne palaneet karvat viemäriin Bambin ihmetellessä, mitä sen hännänpäälle tapahtui :D Ei onneks tullut ihan kalju kisu, mut kynttilöitä en oo sen jälkeen uskaltanu kauheesti poltella, ties miten pahasti Bambi vielä polttais itsensä.

 Loppuun vielä pari kuvaa meiltä
Hyvät sunnuntait 
ja muistakaahan ottaa pyhät 
rennosti! :)❤.lla Cami

 


8 kommenttia:

 1. Joo noi siivet ois aivan ihanat <3 aattelin kans et oisin laittanu niihi mun valkosiin siipiin/askarrellu jotenki jotku valot kiinni :D mut en oo saanu aikaseks toteutettuu sitä :) Ihana Bambi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii ois! ♥ Toiki ois joo tosi kiva idea, et ostais kans sellaset valkoset vaik sielt punanaamiosta ja tekis niihin!:)

   Poista
 2. Hey tuu checkaa mun blogi & liity lukijaks, jos nappaa :)

  http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tsekkailee ja oon aikasemminkin käynyt ja liittynyt jo silloin lukijaksi :)

   Poista
 3. Ihania inspiraatiokuvia! :) Tuo teidän oma sisustuskin näyttää kodikkaalta. :)

  VastaaPoista
 4. Noit siipiä on ainakin Willassa, prismatason sisustus kaupassa muistaakseni :)

  VastaaPoista