torstai 23. tammikuuta 2014

SKYR-rahka ❤

HELLO!


Löysin kaupasta niin hyvää rahkaa, et oli pakko tulla kertoo tännekkin. Tää vie taatusti makeenhimon ja kaikenlisäks on vielä terveellinen! Monelle nää saattaa olla ihan tuttujuttu, mut mä en ainakaan oo tainnu ennen huomata näitä. Ihan täydellinen välipala, ottaa vaan töihin (tai ihan minne vaan) messiin (lusikkakin tulee purkin mukana!)  ja syö vaikka ennen salille menoa, niinku mä tänään.  Mulle iskee aina työpäivän lopussa ihan hillitön makeen himo ja tää pelasti mut!:D Kehuinki tän duunikaverille jo ihan maasta taivaaseen.. Varsinki sitä vanilijan makuista,mmm.  Suosittelen! Oli pakko ostaa niitä heti monta purkkia! :D
NIIN NAM!SKYR-RAHKA
Runsaasti proteiinia
Ei lisättyä sokeria
Rasvaton
Yli 10g proteiinia
56kcal 100grammassa
 ❤ 


Tää oli nyt tällänen pikakirjotus, 
en vaan malttanut olla mainitsetta kui hyvää tää oli! :D

Tänään tein aika jännää päivällistä.. Halusin jotain lämmintä, pizzamaista mutta terveellistä! Kerron siitä lisää huomenna! :) 
❤.lla Cami 
 
 

2 kommenttia:

  1. Vois taas alkaa rahkaa syömää johonki väliin ja kokeilla tota :D hyvä ku kerroit! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa maistaa :) Kuningatar ei ollu mun mielest hyvää ja kaveri sano et se mansikka ei oo niin terveellinen ja et siin on sokeriakin. Tota vanilijaa kantsii kyllä kokeilla ainaki ja uuniomppukin kuulostaa hyvältä, mut en oo kerinny maistelee vielä.kaikkia :)

      Poista