tiistai 21. lokakuuta 2014

Viime viikkoa

  Toissa viikolla Jadella alkoi syysloma, jonka muistin taas vasta joku pari päivää ennen loman alkua. Ei oltu keritty suunnitella viel mitään ja siinä sitä sit perjantaina oltiinki suu supulla, et mitäs me nyt keksittäis. Päätin laittaa isoveljelle viestiä ja vähän vihjasta, et haluttais loman aikana käydä hangossa. Ei siinä sit menny ku muutama minuutti, ni Joona ilmottaa, et meil ois kaks ja puol tuntii aikaa pakkaa kimpsut ja kampsut, ni ne on jo ovella hakemassa! Kerroin heti Jadelle ja mun innostus varmaan tarttui siihenkin, koska ei tullut pienintäkään vastaväitettä ja taisin kuulla jopa jonkun pienen ilonhihkaisun. Jadehan oli meinaan siellä vietetyn kesäloman jälkeen jo aivan kypsä koko hankoon, haha :D

No, siellä se viikko sit sujahtikin ja kotona oltii vasta sunnuntai-iltana. Osa ajasta vietettiin Joonan "kimppakämppäkommuunissa" (jossa on muuten uudet kämppikset) ja osa mun tädin ja serkun luona.
Oli kyllä niin ihana nähä taas pitkästä aikaa kaikkia kavereita ja sukulaisia

 
 

Kotiin tullessa oltiin ihan poikki ja jääkaapissa ei ollu ku valo, joten tilattiin pizzat, syötiin ja suoraan nukkumaan. Eilinen päivä vaan hujahti ja ilta meni kokkaillessa. Halusin tehä mahollisimman montaa sorttia lautaselle ja katoin mulle ja Jadelle hienon kynttiläillallisen. Valvoin puol kahteen yöhön, ku telkkarista tuli joku "Kylä" leffa, joka oli pakko kattoo loppuun asti. Aamulla herättiin aikasin ja nyt ollaan taas samassa väsymispisteessä!:D
Ihmettelen tässä parhaillaan tota lattialla lojuvaa purkaamatonta matkalaukkuvuorta
 ja mietin miks ihmeessä piti taas ottaa noin paljon kamaa mukaan?! Eihän me edes käytetty niistä ku korkeintaan yks kolmas osa. Nyt on kiva purkaaminen noissa. Ai nii ja se tuho minkä sain aikaan eilen keittiössä.. Paistinpannut ja kaikki tän kämpän kattilat täyttää koko tiskipöydän, mut eih, nyt en varmasti jaksa siivoo. Kerkiihän ne huomennakin, koska tuskin ne sotkut nyt mihkää ainakaa karkaa ja jos karkais, ni en pistä pahitteeks! Huomaa ehkä, et oon väsyny ku jututki on tätä luokkaa.

Nyt aion ottaa hyvän kirjan eteen, laitan kynttilöitä ja uppoudun sohvan nurkkaan Aijjai, sitku olis vielä suklaata. Nyt ku tarkemmin ajattelee asiaa, ni tekee muuten ihan törkeenä mieli sitä suklaata.HYVÄÄ TIISTAITA BEIBET!

❤.lla Cami

 
 


1 kommentti:

  1. Argh mäki ihmoitsen suklaata! oli kiva nähä <3 vitsi olis kiva tulla joku vklppu käymää siel hyvinkääl ; )

    VastaaPoista