maanantai 6. lokakuuta 2014

Hello October

Täällä taas!
 
 
 
Taas on vierähtänyt ihan pikkasen aikaa, ku viimeks kirjottelin. Hups ja anteeks siitä.
 Jos täällä nyt on jäljellä enää ketää lukijoitakaan?!:D
 
No, mitäs meille kuuluu.. Meil on kaikki arkipäivät aika samanlaisia. Jade menee aamulla kouluun, mä olen yleensä aina päivät kotona (ku ei oo vielä sitä duunia), joko yksin tai jonkun kaverin kanssa, käyn kaupassa, lenkillä tai kylässä, teen ruuan, Jade tulee kotiin, siivoilen, Jade lähtee kavereittensa kanssa huitelee tai sit ne tulee huitelee meille. Illemmalla tehdään läksyt, katotaan parit ohjelmat, syödää iltapala ja mennää nukkuu. Mikäs tässä ollessa siis!:) Ja no okei, ollaan viihdytty hyvin, enkä halua valittaa, mut kyllähän tää kotona olo alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää ja on jo oikeesti vähän ikävä töihin. Sanoinko ton oikeesti ääneen, ikävä töihin?!! :D Jotenki vaan tuntuu, et elämäs ei oo tarpeeks sisältöä ilman duunia. Huh, no kyllä kaikki vielä aikanaan järjestyy.

Mitäs vielä, oon saanu nyt kivasti myös "omaa aikaa" melkein joka perjantai tai lauantai, ellei Jade satu menemään viikonlopuksi isälleen. Jade on ollut siellä kyl kesän jälkeen vasta kaks kertaa, mut onneks mun ihana täti haluaa olla Jaden kanssa välillä, ni jää itellekki aikaa "hengähtää". Ne ajat oon käyttäny ystävien seurassa, hiukan juhlien tai muuten vaan rennosti viettäen. Ne viikonloput taas, ku Jade on ollut kotona, ni meillä on ollut melkee aina Jaden kavereita yökylässä tai sit me ollaan Jaden kanssa ite jossain yötä.

Siinä oliki tämmöset perusarki/viikonloppu jutut tällein karkeesti päivitettynä, ni nyt on ehkä helpompi siirtyy taas kirjottelee kaikkia yksityiskohtia ja muuta hömppää entisee malliin, jos tiedätte mitä tarkoitan :D
 On meinaa jotenki kauheen vaikee aloittaa kirjoittaa, jos ei oo pitkään aikaan kirjotellu mitään. Ei tiedä kertoisko ekana uusista hajuvesistä vai siitä et söin koko viikonlopun pizzaa ja valitin samalla jenkoista.
Haha, no mut tässä kuitenkin yks hajuvesi jota oon halunnu jo niin pitkään ku muistan ja nyt vihdoinki sain tilattua sen :)


Calvin Klein - ETERNITY
 

Tää tuoksu on lanseerattu alun perin v.1988 ja on kuulemma ylistys rakkaudelle, rauhalle ja perheenmerkitykselle, jotenki kiehtovaa :D Mä ihastuin tähän joskus monta vuotta sitten, ku siskolla oli tätä. Joskus sillon ku popitettiin kavereitten kanssa täysillä Outlandishin Guantanamoo ja koko auto tuoksu tältä!

HOUSE OF BRANDON


Tein myös ekaa kertaa tilauksen House Of Brandonille ja nyt mul on sieltä talveks uus kiva takki. Halusin tollasen jonkun ihan perustakin ja nimenomaan mustan. Edellistalven takki on meinaa valkonen ja sitä joutuu jatkuvasti pestä, ni nyt ei sit tarvi olla niin arka ton värin kans :) Harmi vaan, et toi on ihan pikkusen iso mulle ja huppu on ihmeen jätti, mut ainaki on lämmin ja kovil pakkasil mahtuu vielä sit lisävaatettaki alle.
Eli mun puolesta talvi saa luvan nyt tulla! :)


 
SWEET DREAMS
oho, kello ei oo viel yheksääkää, mut kuitenki, nukkukaa hyvin ku meette nukkuu! :D


❤.lla Cami 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Jeee kiva ku päivitit blogiii! toi hajuvesi on ihana! miss u <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee ja niin kyl on! :D Miss u too <3 Ens viikol ois syysloma Jadella, vois suunnata ehkä hankoon! Vois törmää, jos satut olee samaa aikaa siellä :)

   Poista
  2. Hei joo mä meen ens vklpuks hankooo varmaa kans!!! nähdään ehdottomasti <3 !

   Poista
 2. Tsemppiä työnhakuun, toivottavasti tärppää pian. Mä ite muistan ku jojoilin työttömänä ja pätkätöissä enkä toivonu mitää muuta ku ees puolen vuoden määräaikaista sopparii, ettei koko ajan joutuis olee tietämätön mitä tekee seuraavalla viikolla.... :( Alotin silloin työttömänä kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjänä ja pidin paljo kaikkii kotikutsuja ja sain tosi hyvin tuottoo niistä! Ihan vinkkinä heh ;) tosin nyt mul on töitä niin paljo, et voisin jakaa muillekki oman jaksamisen takii :D Kiva ku oot taas kirjottelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on ja täs tulee jotenki tosi turhautunut ja vähän tarpeeton olo, ku ei tiedä mihin sitä "tähtäis". Kiitos vinkistä muuten! :) Itseasias heti ku olin tän illalla kirjottanu, ni ei tarvinnu odottaa ku aamuun, ni puhelimeen oli ilmestyny vanhalta duunikaverilta ihan huikee ehdotus! :)) Jos se onnistuu, on mahdollista ja saan sen toteutettuu, ni jonkun ajan päästä tuun niiiiin hyppii tasajalkaa onnesta! <3 :) itseasias hypin täällä jo pelkästä ideasta! :D

   Poista