sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus

Heip!

Nonni, nyt se juhannus meni jo. 
Oli aivan ihanaa taas telttailla ja oisin voinu jäädä vielä vaikka koko viikoks, jos huomenna ei olis työpäivä.. 


Mentiin mommilaan yhteen rantaan ja meit oli perjantaina 8henkee/4teltallista. Muuten sujuikin tosi hyvin, mut just pe-la välisenä yönä, jotkut oli tullut meijän nukkuessa varastamaan pihalta siiderit ja viinit, meijän omat mukaan otetut polttopuut ja oli käyny yhen kaverin autossa kattoikkunan kautta ja kaatanut takapenkin, ilmeisesti siinä toivossa, et löytäis lisää siideriä. Ne oli käynyt myös parin kaverin teltassa ja vieny niitten kaljoja niiden nukkuessa! Ihan sika törkeetä ja vähän pelottavaakin tollanen käytös. Tarjolla olis ollut vaikka mitä kallista soitinta ja ipadii ja puhelimii, mut näillä varkailla ei tainnu olla muuta ku jano.. :D Inhottava ajatus, et joku tuntematon tulee telttaan. ku nukkuu. Oisin saanu sydärin, jos ois tullut meijän telttaan ja oisin heränny, hyi.
 Joskus sitten viiden aikaan yks kaveri alkoikin heräilee ja näki jonkun nuoren pariskunnan meijän lähellä grillailemassa, mut heti ku ne huomas tän kaverin, ni ne oli lähteny samantien hirveetä vauhtii menee. Et hyvää juhannusta vaan heillekkin, toivottavasti maistui!:D Idiootit.
Saatiinpahan me ainakin hauskaa jutun juurta muutamaks tunniks, ku keksittiin kaiken maailman sotasuunnitelmia niitä vastaan, jos tulee seuraavana yönäkin :D
No, ei ne sit tullut.. ilonpilaajat.

Nooo jokatapauksessa, nyt ku Jade on viikon tammisaaressa ja mulla on lomaa, ni haluan ehdottomasti vielä tän viikon aikana uudestaan johonkin telttailemaan! 
Ihanaa vain olla ja ottaa aurinkoa ja uida milloin haluaa :) Kaverit ja hyttysmyrkyt vaan mukaan, ni perfect! 

Pari kuvaa viikonlopulta
Merta ja veneitä 
Perjantaiaamuna tammisaaressa, kun vietiin  Jade mummin luokse mökille.

Jade yritti nukkua matkalla takapenkillä :D

 Meijän leireily alue

 Oli ihan pakko..


 Aamukahvit kiehumassa :)


 Sääkin suosi suurimmalta osaltaan, muutamat rankkasateet oli vaan kiva virkistys

Mulla olikin taas suurimman osan viikonlopusta akku loppu ylläri, joten lähes kaikki kuvat on kavereitten puhelimissa. Laittelen niitä sit lisää myöhemmin tänne, ku saan ne koneelle. Jos niissä on mitään julkaisukelpoisia :D 

Nyt täytyy varmaa jaksaa vielä kävellä suihkuun ja siitä nukkumaan, joten goodbye! 
ps.
Miten huomenna jaksaa muka tehdä töitä?!
mä oon ainaki ihan puhki:D


          Öitä!       


 
♥.lla cami 

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti