keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Fitness motivation

Hey!


Sain tänään yllätysvieraiks tädin ja sen miehen ja ne kanto mulle mukanaan ihanan lahjan! 
Diagnoosi vaa'an ja protsku jogurtteja! :D 
Ne sano, et halus piristää mua jotenki ja kyllähän se piristikin paljon, oon jo pitkään meinaa himoinnu sellasesta :) Enemmän must kuitenki tuntuu, et ne toi sen sentakii, etten menis niille kylään vaan siks, et voisin käydä vaa'alla punnitsemas onks mun olemattomat lihasprosentit kasvanut. Hohoh, oon kyl edellee vähän skeptinen noitten vaakojen suhteen. En ymmärrä miten se voi muka mitata mun lihas määrää..?!:D  No, eihän ne kyl mitään tarkkoja todellisia prosentteja annakkaan, mut nyt voin kuitenki alkaa pitää jonkinlaista kirjaa noista prosenttiluvuista ja toivottavasti saan huomata myös kehitystä muutaman kuukauden päästä! :)


 Nyt oon siis käyny salilla vaan kolme-neljä kertaa viikossa ja tehny pientä kotijumppaa plus kävelyä päivittäin. Nii, mihin se Tapout-treeni, josta olin nii innoissaan on jääny?! Johtuu ihan omasta mukavuuden halusta, koska tiiän et se laittaa mut niin koville ja tunnen olevani ihan kuoleman partaalla sen treenin aikana. Mun on pakko ottaa itteeni niskasta kiinni ja saada lisää jotain mikä motivois mua enemmän. Nyt ku työt päätty, ni kerkiin varmasti tehdä enemmän kaikkee, enkä voi keksiä enää tekosyitä. Mun on pakko olla kesällä kondiksessa, pakko! Onneks mä sain ton vaa'an, mul on heti vähän motivoituneempi olo! Oikeestaa must tuntuu jo heti laihemmaltakin, koska se näytti vähemmän ku toi mun vanha vaaka :D

Keräsin lisäks kuvia, jotka vois myös lisää vähän innostusta..









Tuli mieleen, et seuraavaks ku uskallan tilata jotain, ni vois satsata treeni vaatteisiin!:) Mistäköhän kannattais tilaa?!



SEE YA!



❤.lla Cami


 

2 kommenttia:

  1. Hei ! Ku sait sen diagnoosi vaa'an ni mikä sun rasvaprosentti ja lihasmassa oli sen mukaan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Emmä tiiä haluunks mä julkistaa kaikille mun rasvan määrää!:DD
      No ei, kai mä voin :D No, elikkäs rasvat 22,1% ja lihas 38,2%.
      Taulukon mukaan ihan hyviä, mut rasvaa vois tosiaan laittaa alemmaks ja lihasta ylemmäks:D Ootko sä käynyt ja paljon sulla näytti? Heh, jotenki outoo kirjotella anonyymeille, ku ei tiedä yhtään ketä toisella puolella kirjottelee :)

      Poista