tiistai 17. helmikuuta 2015

Vähän Pinkkiä + Biozellin ColorMaskia




Heippa dej! :) En tiiä ketkä kaikki sattuu seuraamaan instagrammissa  (siis niistä jotka yleensäkkään tätä blogia lukee), mut laitoin sinne yks päivä kuvan kahdesta Biozell Professionalin ColorMaskista, joista mun oli tarkotus levittää toinen päähäni ja lupasin kertoo millaset niistä tulee. Ostin sävyt Silver ja Cappuccino, mut sit siinä kävikin niin, et eksyin selailee hiusmalleja netistä ja törmäsin aivan ihaniin kaikkiin vaaleanpunaisen sävyisiin hiuksiin ja unohdin ne koko biozellit sen sileäntien.





Oli pakko saada jotain tonnepäin, joten heitin taas muutaman tipan sitä flamingopinkkiä hoitoaineen sekaan, kunnes keksin et sekoitan lisäks vähän biozellejäkin sinne mukaan. Laitoin Silverii reilusti ja pari töräystä Cappuccinoo tuomaan vähän syvyyttä ja lämpöä. Väriseos näytti kieltämättä vähän kummalta, mut päätin antaa mennä ja lopputulos olikin tosi kiva! Okei, ei tullut ihan sellaisia mitä ihailin kuvista, mut ainakin vaihteeks taas jotain erillaista kivaa :)





Yllä olevat kuvat on otettu suoraan värjäyksen jälkeen (eli reippaasti yli viikko sitten) salamavalossa.
Nythän tää väri on jo kulunu melkeen kokonaan pesuissa, jonka jälkeen oon nyt viimesel pesulla käyttänyt pelkkää Silveriä päälle. 
Tänä aamuna räpsin vähän lisää kuvia näistä ja nyt nää näyttää tältä 
Ps. Älkää välittäkö jos näytän kalkkilaivan kapteenilta :'D


 
Vähän vois olla tasaisemmat, mut harjoitus tekee mestarin! :)
 Tykkäsin kyl niin paljon noista maskeista, et ainakin toi silveri jää ihan vakiokäyttöön. Ja jos ei olis tota hirveetä juurikasvuu ja noin paljon keltasta pohjalla, ni uskoisin et olis paljon siistimpi lopputulos. Suosittelen kokeilemaan.
 
 
Ens kerral ku värjäilen, ni ajattelin tavoitella tota ihan ylimmän kuvan vasemmanpuoleista. Tollasta vähän tuhkanroosaa. Ihan törkeen kiva. Ja kesää kohden haluun ihan vaaleat, joihin kokeilen dippaa latvat vaaleenturkoosilla. Oon maailman surkein ihminen päättämään mitään. Välillä sitä haluu mahdollisimman luonnolliset hiukset, sit seuraavaks tosi vaaleen tai ehkä sittenki vähän tummemman ja sit yhtäkkii iskee näitä väri-intoja. Täs muuttuu tää mieli niin nopee, et tarttis muutaman lisäpään, et vois toteutella kaikki värit mitä haluu! :D
 
 
 
 
Käytetyt tuotteet
 
 
Perus Hoitoaine
Biozell Professional Color Mask - SILVER
Biozell Professional Color Mask - CAPPUCCINO
Fantasy ColorGloss - FLAMINGO PINK 025

Levitin pyyhekuiviin hiuksiin, harjasin ja
annoin vaikuttaa noin 30 min.



❤.lla Cami



7 kommenttia:

  1. No kalkkilaivaa et o nähnykkää ;) kivan väriset kutrit :) -Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti :D Mul ei oo muuta meikkii nois alimmis ku pelkkää meikkivoidetta, mut seki on näköjään ihan liian vaaleeta, jos vertaa kropan väriin :D

      Poista
  2. Söpö söpö ! <3 Ihanan väriset nuo jo hieman haalistuneet :) Turkoosi kuullostaa kivalta ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo mustki ne on kivat tollain haalistuneena, jos tota tummaa ei tulis tuolta alta vaa noin paljon :D Turkoosi vähän jännittää, mut se on varmaan kivan näköstä kesällä, ku on ihan ruskettunu <3

      Poista
  3. voinko kysyä että minkä väriset hiukset sulla oli pohjana ku heitit ton värisekotuksen päähän? tai minkä värisiin hiuksiin toi tarttuis parhaiten? :)

    VastaaPoista