torstai 3. joulukuuta 2015

ChocolateCalendarHeippahei! Kerroinkin jo viimekerralla teille, et aloitin tekemään Jadelle suklaa-yllätyskalenteria. No, vikaan päiväänhän sen teko sitten meni ja innoissani näpertelin sen iltaa kohden valmiiksi. Keräsin 24 tyhjää vessapaperirullaa, joista osasta voin kiittää naapureita, kun olivat täyttäneet sen mun käytävälle jättämäni muovipussin tyhjillä rullilla :) Taittelin rullan päät niin, että jokaisesta rullasta tuli pieni paketti ja jokaiseen pakettiin laitoin suklaata ja joihinkin vielä lisäksi pienen yllätyksen. Osa jäi mun mielestä jotenkin tylsäksi ja jäi vähän harmittaa, ku tein niin kiireellä ja nyt en pysty lisäämään sinne enää mitään. Mutta ei se mitään, sillä tänä aamuna sainkin ihan huikean idean ja keksin et mähän voin alkaa antamaan Jadelle aina välillä pieniä ekstra-juttuja niiden tylsimpien luukkujen ohella! :D Tänään luukusta tuli söpöt h&m pinnit ja piparkakku-dumle. Päätin antaa Jadelle malttamattomana ekan ekstran jo tänään ja annoin pikkurasian salmiakkijauhoa. Haha. Kumpikohan tässä on enemmän innoissaan tästä koko kalenteri touhusta?! Koska pakko myöntää, et mulla on sellanen pieni jännittävä kutkutus pelkästään siitä, ku mietin mitä seuraavalla ekstrakerralla voisin antaa. Ja hyvä et aamulla maltan odottaa et Jadekin heräis ja pääsisin seuraamaan sen ilmettä pakettia avatessa. Oon tämmönen ihme hömpöttäjä välillä.
Mutta juu, osa saattaakin olla nähnyt kuvia instagrammin puolella, mut laitan nyt pari kuvaa vielä tännekkin et millanen siitä kalenterista sit tuli :)

 
 
 
Huomenna palailen taas vauvajuttujen kanssa, koska se ois taas mahapäivä (dintsdints) ja muutenkin vähän uutisia kerrottavana :) Tänään oon spreijaillu kynttiläkippoja ja näihinki palaan vielä myöhemmin omassa postauksessa ja tuun näyttää mitä kaikkee oon taas tuunaillu täällä. Elikkäs huomisiin! :)
 
 
 
 
 
.lla cami


2 kommenttia:

 1. Tuo on aivan ihana kalenteri! Siellä on varmasti huikean iloinen tyttö ♡ Kiva blogi sulla muutenkin mitä kerkisin lueskella :) Itselläni on 3v ja 1v tyttäret, pieni vauvakuumekin kytee joten jään seurailemaan ja ihastelemaan teidän pian alkavaa vauvaarkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sulle ja kiva kun jäät seurailemaan :) Oonkin käynyt lukemassa sun blogia aiemminkin :)
   Ja oi vitsit, mullakin on kauhee vauvakuume. Vai voikohan noin sanoo ku on jo raskaana :D no, kohta nää kuumeilut ainakin helpottuu :'D <3

   Poista