sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Lähtölaskenta


Heippahei! Ajattelin tehdä tänne pienen lähtölaskennan vauvan tuloon, jossa kirjoittelisin tänne näiden vikojen päivien tunnelmista ennen loppuhuipennusta :)

Tässä nyt enimmäiset kuulumiset, kuvat ja tunnelmat


YHDEKSÄS PÄIVÄ

 Oon rauhallisilla mielin, eikä leikkaus pahemmin edes jännitä, vielä.

 Viikonloppu on mennyt hujauksessa ja Jaden mummi on ollut meillä perjantaista asti kylässä.

 Mul on kamalat makean himot. Eilen tein kookos-suklaapalloja, koska olin syönyt kaikki herkkupiilot. Jopa ne Jadelle leipomat piparit on hävinnyt jotka oli tarkoitus koristella tulevaan sisaruspakkaukseen yllätykseksi. Hups.

 Oon saanut korvattua jäätelöhimot viilillä ja mustikoilla. Hieman terveellisempi iltapala.

 Jaden mummi kutoo parhaillaan vauvalle toukkapussia, ihanaa :)

 Torstaina taisin kokea ekaa kertaa vahvoja harjoitus-supistuksia? Vatsa kramppasi hieman kivuliaasti ja tunsin omituista painetta. Hetkittäin ei pystynyt kävelemään yhtään. Selkä on siitä asti ollut joka aamu jumissa ja joka päivä on tullut pieniä ja kivuliaita supistuksen tunteita.

 Perjantaina oli 38 mahapäivä.

 Tuntuu et kimpoon nykyisin nollasta sataan pienestäkin syystä ja saatan murehtia jotain ihan jonninjoutavaa juttua. Jos mulla olisi mies, se olis varmaan parhaillaan pakkaamassa kimpsujaan kasaan tai sit sillä täytyis olla hyvin pitkät pinnat :D

 Perjantaina steriloin tuttipullot ja tutit ja laitoin vauvan pinnikseen puhtaat lakanat. Oon niin odottanut et saan laittaa ne. Ehkä nyt ne ei kerkii enään pölyyntymään :)

Oon hullantunut kaikkiin peurajutuihin myös vauvan tarvikkeissa. Siks oon innoissani kun äitiyspakkauksen lakanoissa on peuroja, löysin kaupasta tutin jossa on peura, tuttipullo peuroilla ja jopa rasva oli saatava, koska siinä oli bambin kuva! Vaatteissa taas rakastan sitä talvista porokuosia.

 Tein torstaina supistusten yhteydessä paniikkilistat jääkaapin oveen. Mulle, vauvalle ja Jadelle. Niihin on listattu viimehetken tavarat jotka heitän vielä kunkin kassiin mukaan kun tulee lähtö.

Ollaan sovittu Jaden kavereiden vanhempien kanssa, et Jade voi olla parilla kaverillaan sillä aikaa kun olen sairaalassa. Jade on innoissaan ku pääsee kaverille uudenvuodenaattonakin :)

Puhtaat verhot roikkuu ikkunoissa

Vauvalle on käyty shoppailemassa hankintalistassa olevat tarvikkeet ( Talkit, rasvat, vaipat yms) Kaikki alkaa olla valmista, mutta vaunut on vieläkin ruotsin puolella . Onneks niitä ei ihan salamana kuitenkaan tarvitse, vaikka vauva kerkeiskin tulla :)


 
 
 
 
.lla cami
 
 
 
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kaikki peura jutut! Mäkin oln ihan hurahtanut kyseiseen kuosiin :D Huui ei enää pitkä aika niin baby syntyy ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajuu mikä niissä niin viehättää, jotenki vaan niin söpöjä! :D Ja niinpä, ei oo pitkä aika enään. Hassua ajatella, et kohta tää on ohi. Mul tulee varmaan ikävä raskautta vaikka ihana saada vauva syliinki jo :D <3

      Poista