tiistai 22. joulukuuta 2015

Shoppailua- Päivä7


Hellou :) Tää aamu alkoi siskon ja Jaden kanssa. Oli ihana herätä kahvin tuoksuun ja tulla kynttilöiden valaisemaan aamiaispöytään syömään riisipuuroa. Se ihana kotoisa tunnelma ja radiossa parhaillaan soiva biisi (klik) sai mut liikuttumaan niin, et meinasin ruveta itkemään heti ku astuin keittiöön. Hormoonit. Aamupalan jälkeen Jaden kaveri tuli tähän ja me laittauduttiin siskon kanssa valmiiksi ja käveltiin kaupungille ostoksille. Hyvin jaksoi vielä yli kuus tuntia kierrellä ilman kertaakaan istumista, mut shoppailun jälkeen oltiinki molemmat jo sen verran poikki, et oli pakko tilata taksi. Mietin matkalla et olikohan tää mun viimeinen shoppailureissu mahan kanssa. Oiskohan mulla ens kerralla jo vauva.. Mua hymyilytti kaupassa aina jos joku äiti tuli vastaan vaunujen tai taaperon kanssa kun tajusin, et kohtahan mullakin on tuollainen ihana pieni

Kuva 1. Aamupala
Kuva 2&3 Mun uudet kotitossut jotka ostin sairaalaa varten
Kuva 4 Eilen lupaamani kuva Jaden mummin tekemästä toukkapussistaPS. Sori vähäinen kuvien määrä. Kirjoitan tätä juuri sängyssä puhelinella ja noi olin kerinnyt vaan ottamaan tällä.

PPS. Enään 7päivää vauvan tuloon


.lla cami

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oon miettinyt, että häiritseekö sua Jaden ja nykyisen tulokkaan ikäero? Mulla itsellä myös jo tuleva koululainen ja ärsyttää kun kaikki kysyy koko ajan, että milloin sisaruksia vaikka ei mun mielestä lapsia tarvitse tulla vuoden ikäerolla ulos :D niin ja HYVÄÄ JOULUA TEILLE! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta :) Ei mua häiritse ollenkaa, vaikka jotkut ois sattunutkin miettimään just tota isoa ikäeroa. Mua ei häiritse kyllä mikään muukaan hmisten mielipiteissä vauvajutuissa, esim imetyksen suhteen en aio ottaa minkäänlaista stressiä. Jos se ei meillä sattuis toimimaan, ni se ei sitten toimi, sanois kuka muu mitä tahansa, vaikka aionkin yrittää ensin imetystä. Eikä lapsilla tarvitse mun mielestä olla joku tietty ikäero. Jokaisella oma mielipiteensä tässäkin asiassa. Vähän sama asia et tekeekö lapset nuorena vai vanhana, molemmissa omat hyvätja "huonot" puolensa.. Tässä on myös paljon hyviä puolia, ku ikäero on isompi :) Jade on niin vanha et siitä on paljon apua mulle ja osaa itse toimia, eikä mun tarvii hoitaa kahta ihan pientä :) älä anna muitten mielipiteitten häiritä. Kiitos ja hyvää joulua sinnekkin :)

   Poista
 2. Sä olt kyllä teräsnainen kun noin pitkiä ostos reissuja jaksat masun kanssa tehdä! Mä en meinaa jaksa paria tuntia kauempaa vaikka en raskaana olekaan :D Mukavaa joulua teille ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täs lopussa on huomannu et joinain päivinä sitä kummasti jaksaa mut sit on niitäki päiviä et pelkkä roskien vienti aiheuttaa vaikeuksia :D Kiitos paljon ja ihanaa joulua myös sinne <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No niin on <3 ihana ku jotkut ne vaan osaa tehdä, ite oon ihan kömpelö puikkojen kans :D Jaden mummi laittaa ens kerralla vielä muutaman napin koristeeks, ni sit on vasta lopullisesti valmis :)

   Poista
  2. Mä osaan tehdä vaan kaulaliinoja ja niitä onkin tullu tehtyä paljon :D

   Ihana kun on mummi, joka osaa tehdä tuollaisia :)

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla, kiitos <3 :) kävin just kattelee sun blogia ja sulla se vasta kivan oloinen onkin, tosi kiva ku löysin nyt samalla sinne :)

   Poista