sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Olohuoneen pöytä

Lempipaikkani kotona


Sain haasteen Kaikkea pientä-blogin Riikalta, jonka lempipaikaksi oli valikoitunut värikäs lastenhuone.  Käykääpä kurkkaamassa Riikan lempipaikka TÄSTÄ :)

Tässä haasteessa on tarkoituksena ottaa yksi tai useampi kuva, joka on se lempipaikkasi kotona. Kuvan ottamisen jälkeen julkaise kuva ja kerro miksi valitsit juuri sen paikan. Onko se paikka, jossa voit rentoutua? Onko siellä paras sisustus? Liittyykö siihen eniten muistoja vai miellyttääkö se muuten vain silmää? Muista haastaa lopuksi kolme bloggaajaa mukaan.

Eli mun lempipaikka meijän kotoa..Mietin hetken ja valikoin paikaksi olohuoneen ja kohteeksi olohuoneen pöydän! Siitä on viimeaikoina tullut erittäin kätevä ja voisinkin listaa tähän syitä, miksi valitsin pöydän

-Oon miettinyt monta kertaa pöydän vaihtoa, mutta lopussa päätynyt sittenkin pitämään tän vanhan pöydän. Mä vain tykkään tästä vanhasta pöydästä. Tää malli on täydellinen mun silmälle. Iso , neliö ja sopivan matala, eikä siksi ole edessä, jos makaa vaikka sohvalla ohjelmia katsoessa.

-Pöytä on erittäin tukeva ja taso on täyspuuta.

-Pöydällä on tientynlaista tunnearvoa. Löysin pöydän meidän roskiskatoksesta muutama vuosi sitten. Siskon perhe sattui olemaan meillä silloin kylässä ja pyysinkin siskon miestä samalla kantamaan sen mulle. En olisi yksin jaksanut nostella sitä. Oikeesti en olisi edes kehdannut ilman pilkkopimeyttä, mustia vaatteita, kommandopipoa ja taskulamppua. Vaikka hyvähän se oikeesti oli kun pöytä pääsi kiertoon ja sai jatkokäyttöä, että tuskin vanhalla omistajallakaan mitään sitä vastaan oisi ollut. Olis muuten hirveen mielenkiintosta tietää kenen naapurin pöytä se oli alunperin ja mistä se on sen hankkinut/saanut :) 

-Olen myös hionnut ja maalannut pöydän ihan omin pikku kätösin sisustukseen sopivaksi ja se tekee siitä jotenkin vielä spesiaalimman ja uniikin.

-Pöydän päällä on ihana poltella kynttilöitä, koska se on keskellä huonetta ja tuo välitöntä tunnelmaa koko huoneeseen.

-Pöydän ääressä on toisinaan myös mukava syödä. Etenkin viikonloppuiltoina meillä on tapana syödä matolla istualteen sen ääressä,  kynttilöiden palaessa ja jonkun hyvän ohjelman mennessä taustalla.

-Pöydästä on tullut myös Jamielille sopiva kuvausalusta. Lampaantaljalla Jamielin on pehmeä makoilla ja taustasta saa erottuvan ja raikkaan tunnelman kuviin.

-Jamiel viihtyy muutenkin pöydällä, etenkin mahalteen on kiva katsella ympäristöä ja rentoutua.

-Pöytä on ollut myös sopivan kokoinen aina Jaden leikeille ja siinä on ollut helppo askarrella ja piirrellä mun ollessa samassa huoneessa. Nykyään Jade harvoin enää leikkii siinä, mut enemmänkin siihen kertyy kaikkea muuta pikku tavaraa ja myös läksyjä siinä tehdään paljon.

Kuvailin eilen pöytää samalla kun Jamiel makoili siinä. Jamiel nyt on muutenki ihanin koristus mitä pöydän päällä voi olla.. Toinen on niin suloinen ja toi ihana pyllypystyssä jalat kippuralla asento sulattaa sydämen :)


Haluaisin pyytää seuraavat blogit mukaan
 lempipaikkansa esittelyyn


Ourjourney -blogin Tanjan
Napsahduksia -blogin Nadjan
ja
Elämä kuvina -Heidin
Täällä alkaa kaikki juuri heräilemään. Jamiel venyttelee. Jadella on kaveri yökylässä ja kaikki nukutaan olohuoneessa, tytöt patjoilla ja Jamiel mun vieressä. Nyt patjoilta kuuluu hihityksiä ja höpötystä. Ei muuta kuin aamupiirretyt päälle, kahvin keittoon ja aamupalan väsäykseen!
Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)
.lla cami6 kommenttia:

 1. Toi on kyl ihana pöytä! Mie oon ite ollut sitä mieltä aina, että meille ei tuu olohuoneen pöytää, mut tuolla tuo ikean 5e lack - pöytä on ollut jo puoli vuotta ja on se ollut tarpeellinen! :D Kalliimpaa en raaskinu ostaa, koska en tiennyt oliko hetken heräteostos mieleinen käytännöllisyytensä puolesta. Jatkossa haluan jos vain löyän jonkun nätimmän ja enempi meiänlaisen pöyän. :) Noi lack-pöyät on muute melko hyvii taaperopöydiksi! Sopivan kokoisia ja hinta ei päätä huimaa jos vahinkoja sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin oli joskus aika ku en ees halunnu olkkarin pöytää, mut sit tulin toisiin aatoksiin ja nyt en haluais olla ilman :D
   Jadella onkin ollut omassa huoneessaan joskus pienempänä niitä lack-pöytiä ja oli kyllä just käteviä lastenhuoneessa. Olkkaris meil on tainnu olla joskus mustana se lackin suorakaidemalli.

   Poista
 2. Kiva kun teit haasteen ja Jamiel on kyllä niin söpöys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tehdä ja niinhän se on, mun oma kulta pieni mussukka!<3:D

   Poista
 3. Kiitos paljon tästä haasteesta, pitää yrittää toteuttaa piakkoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään ja kiva jos pääsee lukee sultakin tän :)

   Poista