maanantai 18. tammikuuta 2016

Pallovalot

Moi! Meillä vaihtui eilen olohuoneen verhot. Laitoin pitkästä aikaa vaaleanpunaiset verhot valkoisten kanssa ja vaihdoin sänkyyn pari vaaleanpunaista tyynynpäällistä. Lisäksi keräsin kaikki kultahässäkät pois, paitsi tyynyt ja vaihdoin tähtilampun pallovaloihin. Heti sai kivasti pientä vaihtelua ja nyt on taas ihana katsella vaaleanpunaista, kun se oli välissä niin kauan poissa silmistä. En varmaan ikinä kyllästy kokonaan vaaleanpunaiseen, vaikka välillä onkin kiva vaihtaa vähän väritystä.  Noitten pallovalojen ansiosta täällä on muuten vähän sellainen Party-tunnelma. Ja ehkä vähän sirkusmainen fiilis :D Hauskaa! Nyt meillä on tavallaan jokapäivä juhlat ja meillä nyt on muutenkin välillä yhtä sirkusta täällä, ni tää tunnelma sopii tänne oikein hyvin!

Ylin kuva aamulla ja alimmat räpsin jo illalla hämärässä :)Jamielin pinnasängystä on tullut mulle eräänlainen sisustuskohde.
Vaihtelen siihen tyynyjä vähän väliä.
Ja nyt sekin sai pallovalot :)
Oikeestihan Jamiel ei edes vielä nuku pinnasängyssä.
Oikeestihan mun sängyn toinen puoli näyttää öisin ja aamuisin tältäHYVIÄ VIIKONALKUJA!


❤.lla cami


2 kommenttia:

  1. Pallovalot on kivoja! Meilläkin pinniksessä ne <3 Nella myös nukkuu viekussa, joskus päikkäreitä pinnasängyssä. Mut meillä valot on yölläkin päällä, et nään imettää. Ne on sopivan himmmeet siihen hommaan :)

    VastaaPoista
  2. Pallovalot on niin nättejä, meiltäkin löytyy yhdet peilin reunalta :) Ihanan hempeen näköinen teidän koti <3

    VastaaPoista