keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Päiväunet


Moi taas! Teen juuri omaa blogihistoriaa, koska tää on jo toinen kerta tässä kuussa kun teen kaksi postausta saman päivän aikana, mutta en malta olla kirjoittamatta silloin kun tekee mieli kirjoittaa. Koittakaa kestää. Nyt oli meinaan pakko tulla kertoo teille, et mites ne mun äsken hehkuttamat päiväunet oikeen menikään. Mun käsitys päiväunista on näköjään seuraavanlainen :

-Sain julkaistua blogitekstin ja haukottelin väsyneenä. Ajattelin kuinka ihanaa nyt onkaan avata aamulla pedattu peti, nostaa Jamiel sitteristä, tehdä tuttuun tapaan pieni pesä sille mun viereen ja kömpiä itsekkin peiton alle.

-Ennen ku kerkeen ajatusta pidemmälle, Jamiel alkaa ääntelehtimään vaativasti. Syötän Jamielin ja keksin sen jälkeen et Jamielin vois kylvettää ja alan lämmittämään kylppäriä, täytän ammeeseen vettä ja haen Jamielille pyyhkeen, puhtaat yövaatteet ja vaipan.

-Kylvetän Jamielin ja kuivaan huolellisesti, jonka jälkeen puen ja laitan viltin ympärille lämmittämään. Nostan Jamielin mun sänkyyn sille tehtyyn "pesään".

-Ajattelin kömpiä viereen, mutta Jadella on nälkä. Alan tekemään ruokaa.

-Ruuan laiton aikana tajuan syöneeni viimeks sunnuntaina, jos ei lasketa karkkeja ja leipiä, joten pakkohan munkin on syödä. Syön Jaden seurana keittiössä, jutellaan päivän kuulumisia ja sovitellaan huomista liikuntatuntia varten luistimia.

-Siivoon jäljet ja steriloin Jamielin tuttipullot.

-Haluan suihkuun. Haluan mennä sänkyyn puhtaana ja yökkäri päällä.

-Tulen suihkusta. Laitan rasvaa ja luen samalla toisten blogeja. Vilkaisen kelloa. Seitsemän. Kuka hullu menee seitsemältä päiväunille. Salkkaritki alkaa kohta ja Jadekin täytyy passittaa suihkuun.

- Eihän mua enään edes nukuta ja kohta pitää mennä yöunille..

- Eikä, tästä on kyllä ihan pakko kertoo vielä blogiin.

Minä ja mun päiväunet. Sanonpahan vaan. Ei päiväunille ihan niin vaan mennäkkään, eikä päiväuni-ihmisiks niin vaan tullakkaan. Tätä täytyy treenata! Taidan mennä seuraavaks ihan vaan yöunille, kun tästä joskus pääsen sänkyyn asti ja kokeilen päiväunia toinen kerta :D Onneks väsymyskin meni ohi ja nyt on oikeestaan ihan pirtee olo suihkun jälkeen. Jamielkin herää nyt. Otan sen mahan päälle makoilemaan ja alan kattoo ohjelmia. Siitä on tullut yks meidän iltarutiini. Jamiel ihan selvästi nauttii siitä kun saa nukahtaa syliin
Ja nyt ihan oikeesti ja viimeisen kerran tänään
-Hyvää yötä! :D
.lla cami


2 kommenttia:

  1. Itsehän en myöskään nukkunu päikkyi poitsun vauva-aikana:) Nyt taapero aikana kyl tulee nukuttua pojan kaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) No me nukuttiin Jamielinkaa ekaa kertaa eilen yhessä päikkärit ja samantien vielä joku kolme tuntia! :D Teki niin terää! :)

      Poista