lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kiirekiire

Moromoro!

Muka kauhee kiire, ettei oo kerinny edes kirjottaa tänne blogiin mitään. 
Vaikka oikeesti, mul ei ookkaan muuta ku aikaa! Kuten aikaa päivitellä facebookkiin kaikkee levotonta. Oon ihan levottomalla tuulella tänään. En tiedä onko eilisellä jotain tekemistä sen kanssa. Oltiin meinaan vähän muutamilla kavereiden kanssa. Yhtä niistä kavereista oli muuten juuri keskiviikkona puukotettu baarissa. Onneks ei ollut käynyt pahemmin, ku oli osunut suoraan kylkiluuhun. 4 senttiä, ku ois ollut toisessa kohtaa, ni ois voinu mennä henki. Puukottaja oli joku ihan tuntematon tyyppi. Ei voi ymmärtää mitä sellasenkin päässä pyörii!
 
No joo, muttaa.. Tässä on nytkin pieni "kiire" kirjoittaa, ku Sara ja Neela tulivat kyläilemään juuri. Miehet lähtee johki "hypridi" ajoihin tänään?!? :Dhaha. Me aletaan katsoa leffaa ja viettämään tyttöjen iltaa. Neela on Saran vuoden ikänen tyttö ja Jadekin on meidän kanssa, joten saa nähä mitä siitä leffan katsomisesta tulee. 
Pistän muutaman kuvan tältä viikolta vielä nopeesti

Ostoksia

 


Kävin vähän shoppailee kesävärei. 
Noi keltaset on ihan neon keltaisia oikeesti. Oon varmaan ku kävelevä liikennemerkki, ku käytän niitä.
 Tuntuu jotenkin tyhmältä esitellä ostoksia..Kiinnostaako tällaiset edes ketään?! :D

 

Käytiin yhdellä kaverilla kylässä. 
Se oli muuttanu ihanaan pikku pihamökkiin vuokralle, jossa ei tule vettä ja pönttönä oli joku ulkohuussin tapanen jätesäkillä varustettuna :D Mutta halpa vuokra!


Minä

 Eilen värjäilin taas hiuksia. 
Vähän pinkimmäksi alta ja latvoista, ku olin jo kerinny vaalentaa niitä välissä.. :D
Must on tullut taas ihme pulla poski, ku on riistäytyny vähän käsistä toi herkuttelu. ITKUT!! Pakko yrittää zemppaa vähän ja koittaa yrittää edes olla vähän sporttisempi.


Nyt täytyy lopettaa
Saralla menee hermo muuten.
  

Hyvää launtaita kaikille! 
 


 

♥.lla Cami
 

 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. thäänksistä, tulisi se kesäkin vaan jo! :D

   Poista
 2. Ihana blogi sulla ja ihana toi kuva susta ja tytöstäs :) ! Jäin seurailee!

  Käy säkin kurkkaa mun blogi? Mullakin on tyrät piiikkasen pienempi vaan :>
  http://nede93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon unohtanu vastata sulle kokonaan, ku huomasin tän kommentin yks ilta ihan väsyksissä!:D Kiitos kun jäit seurailemaan :) kävin kurkkaamassa ja liityin lukijaksikin :)

   Poista
 3. Ihana blogi!! Onko sulla pidennykset? Jos on niin ootko mistä ostanut noin pidennykset, missä ruskeeta latvoissa? Sisustuspostaukset on kivoja niitä lisää! :D ja asukuvii!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla et tykkäät! :) Ei ole pidennyksiä ollut koskaan. Joo, koitan laittaa jotain sisustusjuttuja ja kai sitä jotain asukuviakin vois laittaa :D

   Poista