perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maalailuu

 Mul on varmaa kymmenen erillaista bannerii koneella valmiina, ku en osaa päättää millasta pitäisin. Vakava juttu. No, ehkä pidän kumminkin vielä tuon, mikä nyt on! :D En oo ikinä ollut kauheen Einsteini noitten päätösten tekemisissä. Vähän sama, ku jogurttihyllyllä valitsee jogurttia, mut niit on niin montaa sorttia, eri makuja ja laatuja, on isoo, pientä ja siltä väliltä, on sokeritonta ja sokerillista, rasvatonta ja rasvallista. Menee ikuisuus, jos haluaa jotain uutta. Nikke onki onneks alkanut ostaa meille nykyää jogurtit ja se on mun mielestä ihanaa vaihtelua, ku joku toinen valitsee! Ellen mä sit halua nimenomaan jotain tiettyä.  Ei enää Jogurtti ongelmia siis meillä, miten teillä?! ;D Ja teettekö kauppalistoja? Me tehdään tosi harvoin ja sit ostaa kaikee mitä ei tartte ja unohtaa kaikki mitä tarttee. Eilenkin kävi niin, et menin ostaa ripsaria ja pääsinpä jopa siihen asti et muistin sen ja vielä maksoin, mut sit unohdin sen silti kassalle. Saa olla jo aika tunari. Täytyy alkaa ihan tosissaan panostaa kaupalistoihin.

Bannerin vaihtoon vaikuttaa kyllä sekin, et pitäis sopii tohon taustaankin... :D


Mul on iskeny sisustuskuume TAAS! Nää tulee aina vuorotellen, vauva-, koira- matkakuumeet, sun muut :D

  Oon laitellu ja miettiny täällä nyt pari päivää meijän olohuoneen sisustusta. Kaikkia pikkujuttuja ja ideoita ois tosi paljon mitä haluun tänne. Innostuin keskiviikkona maalailee vähän kehyksiä, mustasta valkoiseksi. Haluaisin taas, et lähes kaikki olis valkoista, eikä niin mustavalkoista. Sit innostuin samalla maalaa yhden kynttilä telineenkin. Ja ku vauhtiin kerta olin päässy, ni jatkoin eilen ja maalasin vielä yhen puulaatikon ja lisää kehyksiä. Tänään jatkuu vielä maalailut. Kohta meillä ei oo yhtään tavaraa mitä en ois maalannut! :D

Kehykset :) Harmittavan huonolaatuisia kuvia.
 
Toisen puolen maalasin kokonaan valkoiseks ja toiselle puolelle teippasin LOVE tekstin ennen maalausta.. Tää on Niken avaimille, lompakolle ja muille pikkuhärpäkkäille, ku ne on muuten hujanhajan.
Maalauksen jälkeen, tääkin oli mustaUus kynttilälyhty, ihanat varjot tulee seinille :)


 Ajattelin tilata kesäks jotkut uudet koristetyyny päälliset.
Selasin H&M Home osastoa, tässä ainakin jotain mitä ajattelin :)
Nikke on kyl ihan täynnä jo vaaleenpunasta väriä..

 
Seuraako kukaan salkkareita? no mut kumminki, siel Isabellan kämpäs on aivan ihania valkosia timangityynyjä! :D Tietääkö kukaan missä niitä myydään?! Ne ois ihan unelmat

Meinaan keksii olkkarinpöydälle jonku ison kynttilälajitelma rykelmän, tähän tyyliin, mut enemmän lasia ja hopeeta
Kuva googlesta

Juu, mä lähden maalailemaan, palaillaan!
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
tulihan se perjantai ;D♥.lla Cami

4 kommenttia:

 1. tuli mieleen kun puhuit kauppareissuista, et voisitko tehdä postauksen jossa olis kuvia mitä olette kaupasta kotiin kantaneet? siis ruokaostoksia :) onko teillä omistusasunto vai asutteko vuokralla kun niin tykkäät sisustaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , no kai mä voisin sellaisenkin tehdä joku päivä .. :) Vuokralla asustellaan.

   Poista
 2. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 ja tykkään kans sikana sun tyylistäs :)!

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon<3 mäki tykkäsin sun blogista, ku kävin äsken kurkkaamassa
   :)

   Poista