lauantai 18. toukokuuta 2013

Lauantai ♥

Whiuu! 

Vauhdikas viikko takana :) Töitä, töitä ja kerkesin jopa välissä vanhenemaan vuodella. Ihan kauheeta. En halua ikinä täyttää tästä lisää vuosia! :D Onneks eilen kysyttiin sentään vielä paperit Siwassa.. Peli ei oo siis ihan menetetty. 

Kuvia eiliseltä, Niken äidin pihassa:)

 


Ami   
  Niken siskon poika

Pelistä puheen ollen, nyt tulee Suomi-Ruotsi lätkämatsi! :)
 Veikkaan , et Suomi voittaa.
3-2 :DD
Tilanne on nyt 0-2, apua.
 Suomen on vaan pakko voittaa!
On se helppo huudella sohvalta :D

:D
Ollaan nyt päivä Jaden kanssa kahdestaan ja ohjelmassa on lätkää, tortilloja ja hedelmii  
Harmi vaan, et Jadesta ei paljon seuraa ole.'
  Se leikkii mielummin pihalla kavereiden kanssa ja ramppaa niitten 
kaa aina vaa välillä ovella hakemassa lisää melonia:D  
Alkaa näyttää vakavasti silltäet ollaan tää päivä vain Minä+Blogi, tv ja Facebook, sosiaalista vai mitä?!:D 
 
Oon just siivonnu koko kämpän ja sirotellu kynttilöitä sinne tänne. Ihanan puhdasta! :)
 En  pysty ikinä rentoutumaan, jos ympärillä on kaaos. Ehkä mussa sittenkin asuu joku pieni siivoushullu! :D Esimerkiksi aina ku tulen vaikka töistä himaan, ni en kerkii ottaa edes takkia pois, ku oon jo juossu petaamaan sänkyä ja siivoamassa koko kämppää "perus-siistiksi".  Sen jälkeen pystyn vasta riisumaan kengät ja takin. Ohan se paljon kivempi tullan kotiin, ku on siistiä:D Onks muilla yhtään samalaisia piirteitä?! 


Illalla Jade lähteekin mun tädin luokse yökylään ja mä lähden kaverin luokse, jossa Nikkekin on parhaillaan. Ohjelmassa varmaankin paljuilua ja grillausta :)HYVÄÄ LAUANTAITA!! :) 

.lla Cami  

6 kommenttia:

 1. Mäki just parhaillaan luen blogei ja katon lätkää. Oli pakko keksii ton pelin tuijottelun lisäks jotain muutaki puuhaa, ku alko ärsyttää toi suomen surkee meininki :D Ja jep, sotkuses kämpäs ei tosiaan pysty rentoutuu...tulispa joku siivoo meillekki! Ja oi, ihanalta kuulostaa toi paljuilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kauheen hyvältä näytä toi suomen peli, prkl! :D Toivottavasti se palju kerkii vaan lämpee, eikä kaikki muut ois kerinny jo paljuilla sit, ku mä vasta pääsen perille :D Ja joo, näihin yksinäisiin päiviin tää blogien lukeminen on kyl parasta ajanviihdettä :)

   Poista
 2. Eikä, mulla on ihan sama homma ton siivoomisen kanssa!! :D monesti siivoon eka ja sit vast mietin et oliks jotain takkia päällä ja aamusin on kans et en edes kahvii saa laitettuu tippumaan kun siivoon ensin :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. kiitti :) Täs on kyl viel paljon "hiomista" , et sais just sellaisen ku haluais.. :)

   Poista