sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sunday

Hei taas! :)


Oon tässä yrittäny "koko päivän" muokata tätä blogia, mut ei onnistu sit mitenkään!
Tekstityyli ja taustat vaan pysyy samana. Ois ollut kiva vaihtaa ees vähän uutta ilmettä.
 Onko muilla onnistunut ? 
Palkkileveystä sain kyllä säädettyä, joten nyt sit onki kaikki kuvat ja tekstit varmaan ihan 
kimurallaan ja hyppinyt ties minne.. Ei uskalla edes vilkaista.
No, onpahan enemmän kirjoitustilaa....Tää viikko onki menny vähän sairastellessa ja lääkäreissä rampatessa. 
Mul on ollut toinen korva lukossa jo viikon, eikä lääkärissä todettu mitää tulehduksia tai syytä, joten ne tyrkkäs mulle allergialääkkeitä, jos ne auttais. Huomenna joutuu ilmeisesti varaa erikoiskorvalääkärille ajan. Tää on ihan tuskaa, ku kokoajan hirvee paine ja särky. Valivali, Nikke on joutunu kuuntelee mun valituksia korvasta jo viikon :D Enkä tiiä kuinka kovaa puhun, ku ee edes kuule kunnolla.


Tilasin Fit-lehden, jos se vähän antais innostusta alkaa enemmän liikkumaan. Tykkäsin tästä lehdestä tosi paljon, hyviä treeniohjeita ja paljon muuta asiaa ja ihania jälkkäri reseptejäkin :)


Maanantaina oltiin myös Jaden kanssa sairaalassa, koska ne oli tyttöjen kanssa saanut megaidean kannella painavaa futismaalia ja Jade oli kaatunut siinä rytäkässä pahasti. Jade tuli huutaen kotiin ja sen ranne oli ihan tumma ja turvonnut. 
Säikähdin tosi paljon. On hirveetä nähdä, jos omalle lapselle sattuu jotain. Sydän jättää pari lyöntiä varmasti välistä ja sitä toivois pystyvänsä ottaa heti itselleen kaikki kivut, mitä lapsella on. Röntgenissä sit selvisi, et ei ollut onneksi mitään murtunut ja nyt käsi onkin jo ihan parantunut:) 

Tiistaina Jadella oli kevätjuhla, jossa se esitti kuningatarta. 
Muuten ihanat juhlat, mut Jade oli todella myrtsillä päällä.. Nyrpisteli mulle naamaa esityksen aikana ja mun piti vältellä katsekontaktia, ettei se nyrpistelis sitä kahta kauheemmin :D Me riideltiin vähän hiusten laitosta (pesu, harjaus, föönaus, kiharrus. Kokeile tätä lapsen kanssa, joka ei pysy hetkeäkään paikallaan.. )
ennen juhlia, joka varmaan vaikutti asiaan. 

Keskiviikko aamuna mentiin Jaden tulevalle koululle tutustumaan. Kyl meinas itku tulla muillakin äideillä, ku katseltiin miten meidän pikkuset kulkivat jonossa opettajan perässä tuleviin luokkiinsa Jade oli aivan innoissaan.

Eipä tässä sairaslomalla oo hirveesti kerkinyt lepäilemään.   
Tässä pari kuvaa viikolta :)Mäki voisin ottaa noi Jaden hiukset

Monta yhteistä päiväkoti vuotta takana, Jaden parhaat kaverit :) Ja voi sitä riemua, ku tää "kauhukolmikko" sai kuulla vielä pääsevänsä samalle luokalle  


 


 
Hyvät sunnnuntait! :)

♥.lla Cami8 kommenttia:

 1. Mun pitäis kans muutella taustoja ja tekstityyliä yms yms, mut se on niin pirun aikaa vievää hommaa ja yleensä revin hiukset päästä ku mikään ei mee niinku haluisin >:D Mut ihana toi sun banneri <3

  Ja mäki voisin ottaa noi Jaden hiukset itelleni, aivan sairaan makeet!

  VastaaPoista
 2. Miten noi Jaden hiukset voikin olla noin mahottoman pitkät ! Ai vitsi oon kyllä kateellinen ♥
  Ihana tausta tällä sun blogilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Jadehan ei anna mun edes leikata noita yhtään, koska se haluais kuulemma et sen hiukset ois yhtä pitkät, ku jollain Tähkäpää satuhahmolla :D

   Poista
 3. Jaden hiukset on ihanat ♥ ja tosi kiva tää blogin uusi ulkoasu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl ihanat ♥ ( paitsi aina takussa :D )

   Poista
 4. Onks Jadekin oikeesti noin iso jo? Äh, mihin nää vuodet menee.. Mut anyways kaunis tyttö, ihanat hiukset. <3 ps. Cami, ihana tää sun blogi, love it!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona, kiva jos tykkäät:) joo aika menee niin nopeesti ettei itekkään pysy perässä.. Jade on varmaa kohta jo teini-iässä ennen ku kerkiin tajutakkaan :D

   Poista