tiistai 20. tammikuuta 2015

Elossa ollaan ja linkkaa blogisi

Hello!
 
 
Oon tässä harkinnut, etten kirjottelis tätä blogia enään ollenkaa. 
Välillä tulee hirvee into kirjotella, mut sitku saavun paikalle ja nään noi edelliset tekstit, ni iskee älytön myötähäpeä joitakin kirjotuksia kohtaan. Kävi mielessä, et aloittaisin kokonaan uuden blogin puhtaalta pöydältä, mut ihan samallaiset jutut mulla kuitenkin olis, joten eiköhän jatketa vaan tätä ja oltais ku mitään en ois miettinytkään :D
 
 
Onkohan siellä ruudun toisella puolella enään ketään?
Jos on, niin huutakaa HEP tai ihan mitä ikinä keksittekään ja jos kirjoitatte blogia, ni oisin iloinen jos jaksaisitte kertoa siitä vaikka parilla sanalla ja linkata tänne. Olis kiva löytää uusia blogeja luettavaksi :)
 
 
 
 
No niin, jos sit jotain kuulumisia. 
Kaikki on lähes samanlailla kuin ennenkin, et ei oo niinku mitään radikaaleja muutoksia tapahtunut. En oo esimerkiks ostanu taloa, ei olla muutettu, en oo laihtunut tai lihonut, en oo löytäny miestä, en oo voittanu lotossa tai ottanu silikoonei tai muuta vastaavaa. Sen sijaan paras muutos jota eniten tarvitsinkin oli, et pääsin aloittaa taas työt joulukuussa! :) En ois kestäny enää kauempaa olla vaan kotona, joten onneks kaikki sit järjesty ja pääsin vielä just sinne minne halusinkin. Viikonloput tuntuu taas viikonlopuilta ja arki on merkityksellisempää, ku tietää et saa olla enemmän hyödyksi jossain, eikä tartte "istua kotona" kaikkii päiviä.
 
Joten elämä hymyilee taas ja Jadenkin kans on mennyt hyvin, mitä nyt jonkin näköstä itsepäisyyttä ja pientä uhmaa on aina välillä havaittavissa :D Voisin laittaa tähän yhen Facebook päivityksen, ni voitte saada jonkinlaisen käsityksen mitä tarkoitan. Tää on eräästä illasta, ku Jadelle ei kelvannut mikään, eikä mikään ollut hyvin ja väsymys oli noussut jo tietyn asteikon ylitse:
 
 
"Sovittii tänää Jaden kans, et nyt lopetan sen jatkuvan palvelemisen.
No, nyt Jade pyys mua hakee vettä ja vastasin et koittapa mennä ihan itse hakemaan. En kyllä enää tiiä kumpi on helpompaa, se et haen sen veden vaiko tää et kuuntelen puol tuntia sen kiukuttelua :D Siis ihan jäätävää!
Jade: "Äiti hae mulle vettä. Mul on nii hyvä asento, en voi nousta. Mun jalkaa sattuu, en pysty kävelee. Mua kutittaa. Mul on jano. Kuolen janoon. Ai et silti auta. No sitku oot vanha mummu en auta sua ikinä! En palvele sua ikinä! Kuulitko? Alan kutsuu sua puoliäitiksi. En rakasta sua enää. Mul tulee kylmä jos nousen. Sitku mä saan lapsia, ni annan niille kaikki mitä ne haluaa! Ainii, etkä muuten saa sit ikinä nähä mun lapsia. Sitku saan puhelimen en ikinä soita sulle. Hae äiti nyt rakas vettä, jooko?! Mä muutan sit pois kotoo! En pysty nukkuu ennen ku haet mulle vettä. Mua väsyttää. En pysty hengittää. Mun yö on pilalla. Mua kutittaa jalasta, en voi kävellä jos rapsutan sitä samalla. ÄITIIIII! YYYYH. Tää on vika kerta ku ikinä pyydän mitään, äitiii. Autaaaa!"
 
 
Tunnin kuunneltuani, en enää
 oikee tienny oisinko itkeny vai nauranu, mut lopussa Jade kuitenkin rauhottui ja
 harvemmin onneks ihan noin yliampuvasti vetää :D
Osaa Jade myös joskus käyttäytyä ku enkeli (etenkin vierailla),  mutta tossa yks ääripää.
Huomenna meillä ois muuten Jaden kita- ja nielurisojen leikkausaika ja mua jännittää ihan älyttömästi. Jade ei oo ite moksiskaan, ku tietää saavansa syödä jäätelöö seuraavan viikon, ihana ❤. 

 
 ❤.
 
Me hankittiin molemmille uudet puhelimet jouluksi. Mäkin siirryin vannoutuneena iphone fanina samsungiin, ku se ikivanha nelonen meni hajoomaan :) Tykkään tosi paljon, mut noissa on aivan surkeet kamerat. Ois pitäny pikkasen enemmän katella vaihtoehtoi, eikä vaan hätähätää valita jotain. Siinä uudessa huaweissakin ois ollu 13mb.n kamera, eikä siltin mistään kalleimmasta päästä.
 
Viime viikolla hankin myös vihdoin uuden salikortin, mut oon käyny vasta kerran. Alku sekin.
Toivottavasti saan ens kesänä itteni kuitenki jonkunlaiseen kesäkuntoon, haha :D 
 
 
Siinä päällimmäiset kuulumiset ja ens kerralla yritän panostaa
vähän enemmän tohon kuvapuoleenkin
 
 
 
 
Ensi kertaan, moi! 
❤.lla Cami 
 
 
 
 
 
PS.
Muistakaa ne HEP-huudot, jos siellä joku on! :D
 
 
 
 
 

32 kommenttia:

  1. HEP MUSSU! Mikä ihmee myötähäpeä höpöhöpö nä sun tekstit on aina iha huippuja <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on vaan jotenki sellanen olo joistain jutuista, et EIH, miks mä tollastaki oon menny tänne kirjottaa! :D Mut ääh, ihan sama se loppujen lopuks on :D ja kiitos ihana <3

      Poista
  2. Hep :D
    haha jade kuulostaa ihan multa pienenä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ite en tunnusta käyttäytyneeni samallalailla ;) Ihan varmaan isäänsä tullut! Ja kiitti hep-huudosta :D

      Poista
  3. HEP ! Kiva kuulla susta taas ja ihana jäärä Jade :´> Kaikilla ehkä iskee välillä se myötähäpeä,inspiraation puutos mut se menee ohi ha ! Mun blogin osote on muuttanut pariin kertaan, mut täältä se löytyy http://nani-beyourself.blogspot.fi/ jos muistat yhtään mua enää hih :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) On kyl ihana palata taas blogin pariin, vaikka jutut ei oiskaan mitään huippuluokkaa :D Ja kiitti linkistä, olinki yhes vaihees ihan sekasin noista osoitteista, et mikä on oikee ja niin, muistan sut kyllä! :) <3

      Poista
  4. Välillä innostus saattaa lopahtaa, mut älä ihmees lopeta !:)
    http://fabuliciouscc.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, laittelinki sun blogin puolelle jo viestiä eilen :) ja en lopeta :)

      Poista
  5. hep ! (-:
    -
    http://suskumariie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. http://jepatzu.blogspot.fi/
    18-vuotias media-assistentiksi valmistuva tyttö, joka on vasta
    uudestaan aloittanut päivittelemään lifestyle/photography blogia. :-)

    VastaaPoista
  7. http://heltsun.blogspot.fi/

    22 vuotias äiti ja vaimo. Rankka lapsuus takana, loistava tulevaisuus edessä. Blogini sisältää arkisia juttuja, ruokareseptejä, reivejä, mielipiteitä, vaatteita ja kaikkea mukavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja linkistä. Täytyy mennä vilkuilee sun blogia :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Höpöhöpö, ei tollasia kannata aatella :) Hyvä kun uskalsit ja kiitos linkistä :)

      Poista
  9. Kommentoinki jo tohon yhteen postaukseen, mutta näin nyt vasta tän! Eli mun blogin osote on jaanajemiina.blogspot.fi

    Kyseessä lähinnä lifestyle blogi tai joku vastaava, yritän olla luokittelematta blogiani mihkään kategoriaan, jotta pystyn kirjottamaan vapaasti.. Yritän pitää blogin muutenkin yksinkertasena ja positiivisena. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kävinkin jo lueskelmemassa :)

      Poista
  10. http://saijis.blogspot.fi/

    20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, sun blogia oonkin jo aiemmin käyny seurailee :) Sul on aivan ihania kuvia siellä :)

      Poista
  11. Hep hei!

    ELSANNELI

    18-vuotias kirjoittaa omalla tyylillään, valokuvaa erittäin mielellään ja jakaa parhaat palat blogissaan. Sisältöön kuuluu aiheita asuista sekä satunnaisista mietteistä aina syvällisiinkin pohdintoihin. Elämä on kaunis asia ja tämä on mahtava tapa ikuistaa se.

    VastaaPoista
  12. http://sydamellaniina.blogspot.fi/ Blogia kirjoittelee 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käydä kurkkailemassa, kiitos kommentista :)

      Poista
  13. Helsinkiläintytön inspiraatioblogi :)! Tavoitteena uusien näkökulmien luominen ja inspiraation lisääminen kaikkea kohtaan :) http://www.inspirationspiral.blogspot.fi

    VastaaPoista