lauantai 26. tammikuuta 2013

High Heels


..Kenkiä,kenkiä...
..ja vielä kerran kenkiä.Ois ihana käyttää avokas korkkareita, mut ne ei vaan pysy mun jalassa, ellei oo jotain säätöremmejä. Oon niin kade isojalkasille tyypeille, jotka voi käyttää ihan millasia kenkii vain ikinä haluaa. Eikä niitten tarvii tunkee saappaisiin villasukkia, vain siksi ettei ne lonksuis jalassa..

Oonki tässä vähän miettinyt, et voisin laittaa vaikka Sauli Niinistölle kirjettä, et voisko se mitenkään koittaa vaikuttaa sen verran kenkäpolitiikkaan, et anois (pakottais) ihmisiä suunnittelemaan pienempiä korkkareita tai edes maahantuomaan niitä enemmän. Koska onhan se nyt vähän koko syrjintää, ettei pienempi jalkaisille myydä suomessa lähellekkään niin paljon hienoja korkokenkiä, kuin isompi jalkaisille!:D

SHOEShttp://weheartit.com/
 nam, mitä kenkiä
 Just puhuin Nikelle, et jos ihanat kengät maksaa kakskymppiä, ni eiks oo ihan järkevää ostaa ne, vaikka ei oiskaan ihan varma et sopiiko ne?! Koska sithän niitä voi käyttää vaikka koristeena! Kyl mä ainaki mielummin kenkiä pitäisin hyllyillä, ku ostaisin sinne samalla rahalla jonku tylsän posliinikipon! :) Nikke ei kyl ollut ihan yhtä vakuuttunut tästä ideasta. (miehet ei vaa tajuu)

-----
  
                                       ..Pari eilis autokuvaa

 


 oltiin tuolla. 


Kauheen nopeesti meni muuten viikko ja taas ollaan lauantaissa, justhan se oli. Viikonloput on kyllä aina yhtä ihania, 
vaikka ne ei hirveesti arjesta näin työttömänä ollessa erookkaan. 
Perjantaisin on lupa herkutella! 
Meidän eilinen herkku pöytä näytti tältä


 Mulle dippikasviksia ja nikelle sipsiä :) 
Ostin myösvahingossa jättisäkin irttiksii filmtownista. Iski niin kova karkkikohtaus, ettei vaan pystyny hillitä itseensä. 


Tänään olis tiedossa taas vähän herkuttelua eilisillä rippeillä, leffaa ja hiusten värjäys operaatio :)


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!❤.lla CamiPS.

 En sit käynytkään salilla tällä viikolla, vaikka uhosin.. Mut sain sentään aikaseksi laitettua Fitnesstukkuun tilauksen! .. ja tilasin myös itelleni tavallaan niinku  treenikauden aloittamis palkinnoksi kivat kengätkin.

2 kommenttia:

  1. Oijoi. Korkkarit on vaan niin ihania, mä en vaan oikeen osaa kävellä niillä.... pitäisi varmaan opetella :D

    VastaaPoista
  2. Niin, mitäpä sitä ei korkkareitten eteen tekis :D

    VastaaPoista