tiistai 22. tammikuuta 2013

Valokuvausta


 HELLO!
  
Pari päivää onki vaan hujahtanut ihan huomaamatta! Viime lauantaina (kun viimeksi kirjoitin) podin syvää yksinäisyyden tunnetta ja meinasin suorastaan haljeta tekemättömyyden puutteeseen ja puheseuran kaipuuseen.. :D Puhelin kävi ihan kuumana, ku lörpöttelin vuorotellen kaikkien kanssa keille vain keksin soittaa.

 No, loppujen lopuksi, ilta kymmeneltä sanoin itselleni NYT riitti!
 Vaihdoin ne rumat kulahtaneet polvipussiset olohousuni sukkahousuihin ja pikkumekkoon ja lähdin Hyvinkään yhteen "ei niin tasokkaaseen", mutta mielestäni ihan suht kivaan pikku "lähiö"kuppilaan laulamaan karaokea. Sisko ja sen mieskin olivat siellä, et emmä sinne nyt ihan muuten vaan olisi lähtenyt! :) Sattuivat sopivasti viettämään juuri sinä iltana "laatuaikaa KAHDESTAAN" ja myöskin vapaailtaa lapsistaan, mutta olin niin ihana pikkusisko ja änkesin heille vielä (heidän suureksi "ilokseen")  karaokeillan jälkeen MYÖS yökylään..  
 ..Nöyrin anteeksi pyyntöni, sisko. Mäkin sua.. ❤ :D

-----


Sunnuntai aamuna ajattelin lähteä kävelemään kotiin sieltä "toiselta puolelta" kaupunkia, kunnes muistin iki-ihanan pyöräni (jonka olin jo loppusyksystä polkenut niitten pihalle), sain maahan jäätyneet renkaat liikkeelle ja polkaisin lumisohjossa kotia. Ai et, oli kankkulihakset kipeenä, kun ei ollut pitkään aikaa joutunut pyöräilee ja ylämäetkin vedin vaudilla, jotta hyötyisinkin jotain liikunnallisessa mielessä. Taisi siis toimia.  

Illammalla Jade-murunen saapui kotiin isiltään ja hyppäsi tuttuun tapaan heti halaamaan ja kertoi viikonlopustaan ihan innoissansa :)    Ihanaa ku kaikki oli taas kotona, eikä lauantainpäivän ankeesta hiljaisuudesta ollut enää tietookaan.
 Loppu hyvin, kaikki hyvin! haah (tässähän alkaa ihan ruonosuoni sykkii) 

-----
Eilen (maanantaina) haluttiin viettää Jaden kanssa päivä kahdestaan ja Jade saikin pitää vapaapäivän esikoulusta. Pääsin vihdoin myös testailemaan meidän uutta kameraa. En kuitenkaan tuntenutkaan itseäni heti valokuvaajan ammattilaiseksi, vaikka mun mielestä kaikki, jotka vain omistaa tollasen isohkon möhlylän näyttää aina ihan siltä!
  

HETKENI VALOKUVAAJANA

 
Olin vielä ihan paikoillani, ku otin tän, mutta jotain tapahtui.. Huono kamera! :D

Tästä mä olin jo aika tyytyväinen (noin 100 kuvaa oli jo rämpsitty)

Murua ei hirveesti kiinnostanut hymyillä kameralle, vaan katseli mielummin piirrettyjä mun puhelimella

 Sitten innostuin kuvailemaan vähän kaikkea, myös Niken A.Le Cog tölkkiä eri etäisyyksiltä..


...ja tota hius juttua..

Loppujen lopuks Jadeekin alkoi sen verran kyllästyttämään, etten saanut räpsii siitä enää yhtään kuvia..

 Noo, se siitä uudesta uravalinnastani tällä kertaa!:DEilinen menikin siinä kuvaillessa, ruuan teolla, siivoillessa ja jaden kans olemisella, haluttiin viettää koko päivä vain sisällä
Tänään päätinkin vähän tasoittaa tilannetta ja lähdin pitkälle metsälenkille, kun Jade oli eskarissa. Siis en kylläkään rämpinyt missään pusikoissa eräkengät jaloissa ja kompassi kainalossa, (vaikka olisin halunnut sellaisen vaikutelman antaakkin)  vaan siellä meni ihan kävelytie ja latu ja tosiaan molemmilla puolilla oli metsää. Mulla oli farkut ja saappaat (joissa on vähän korkoa), koska alunperin piti vain viedä Jade esikouluun ja tulla kotiin. Välillä katselin hiukan kateellisena vastaantulevia suksistelijoita... 

❤.lla Cami
 PS. i love  


PPS.

Tein tonne sivuun tuollaisen mielipid kyselyn, koska en saa sitä enään lisättyä tähän blogikirjoituksen perään, et niinku vinks vinks ;D4 kommenttia:

  1. Ihana cami :D mulla on ollut järkkäri ylivuoden enkä osaa vieläkään kuvata sillä. Syynä huono kamera ei kuvaaja. :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D Joo, nois on niin paljon nappuloita mist pitää ottaa selvää, et sais kaiken hyödyn irtiki siitä! :D

    VastaaPoista
  3. Mä haluun kans tollasen kameran! Suostuiskohan Onni ostaa ku se saa uuden telkkarin ;D

    VastaaPoista