torstai 17. tammikuuta 2013

Home Sweet Home
SWEET HOMe ...alabama ;)

Laittelen nyt muutamii kuvia meijän kodista, sillä välin ku keksin mitä seuraavaks voisin taas kirjotella tänne :)
Olohuone ENNEN
 
Olohuone NYT

...joka toimii samalla makkarina. Jadella on oma huone :)Poltan lähes joka päivä kynttilöitä, ihan sama onko kesä vai talvi :).

lslkls
Oon kenkähullu, mut oon myös lamppuhullu.. Pelkästään olohuoneessa on seitsemän lamppua plus kattokruunu.. :D (Talvi vaan on välillä niin synkkää aikaa.)
Mä järjestelen tota hyllyy tosi usein ja vaihtelen kaikkien kynttilöitten ja kippojen ja lamppujen paikkoja, se on vähän ku harrastus...   :D.
❤ Kitchen
Keittiö on jotenki tylsä, kun ei voi vaihtaa kauheesti järjestystä, muuta ku kääntämällä pöytää. Nyt se onkin tällä hetkellä toisinpäin ja alle laitoin mustan maton.
Eteinen ENNEN


Eteinen NYT


Sisustus on kesken vielä..

No, siinä oli ainaki jotain kuvii meijän kodista :) Nyt ei jaksakkaan enempää laitella. Ajattelin eka, et oisin pistäny kaikkii kivoi sisustus juttuja ja ideoit tänne myös, mut ehtiihän sitä myöhemminki :)
❤:lla Cami

 '


PS:
JOS meillä olis portaat, ni laittaisin ihan
 ehdottomasti tollaset tarrat kans! :) Tonne rappukäytävään ei ihan viitti liimailla.

 
11 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista teillä on :D

  VastaaPoista
 2. Voi kun meilläkin pysyis noin siistinä :) Ja sais koristeet olla rauha joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään aina pysy siistinä, se on itseasiassa just syy siihen miks en ottanu Jaden huoneesta kuvia :D

   Poista
 3. Moikka! Anteeks jos tästä on vaivaa.. Olen itse mietiskellyt blogin aloittamista sitä sivusta seuranneena, oon tehny jo noi perus jutut valmiiks mut jotenki tää kommentti osio on tosi epäselvä. En pysty vastaa noihin kommentteihin niinkuin säkin tässä, jokaseen erikseen :o Osaisitko neuvoa et miten saan sen asetuksista, kun mielestäni ne on sielä ihan oikein? Pst. Ihanan tyttömäinen tää ulkoasu ja kaikki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!:) Musta ei varmaan hirveesti ole hyötyä tässä asiassa, kun en itsekkään osaa tätä vielä kunnolla käyttää :D Mut mulla oli ainaki ihan automaattisesti noin, et pystyn vastaamaan. Mä laitoin asetuksista niin, et jokainen voi kommentoida, en tiedä liittyykö se mitenkään siihen miten noi näkyy et voi vastata. Kommenttien sijainti "upotettu". Vai voisko se johtua jotenkin blogin mallista?! En tiedä, toivottavasti saat apua joltain vähän viisaammalta :)

   Poista
 4. Camiii! Teijän asunto on ihana!!!

  VastaaPoista
 5. Ompa kauniin näkönen sisustus.. ja noi tarrat on aika mahtavat! ;D

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blogin tänään ja oon lukenu ja selaillu tätä ihan innoissani. Sulla on kaunis koti ja sisustus inspis iski heti ! :) Liityin myös lukiaksi, mukavaa alkanutta viikkoa sulle! :)

  http://diamond-nani.blogspot.fi/

  VastaaPoista