torstai 24. tammikuuta 2013

WednesDaYHuomasin tuossa yks päivä, et mulla ei ole "mitään" päälle laitettavaa..
Tää kotona junnaus on tehnyt tehtävänsä ja tuntuu, et en enään osaa pukeutua.
 Ihan ku oisin joskus osannut, mut siis sillain, tiiätteks?! :D

No, tänään ajattelin tehdä tilanteelle jotain ja ensimmäisenä tyhjennän koko kaapin ja poistan sieltä kaiken "kyllä mä tätä joskus käytän" vaatteen, ni voi hankkia jotain uutta kivaa.

Korjasin (kerranki hyvä syy shoppaillemiseen)  tilannetta myös eilen käymällä Nikke ja Jaden kanssa Willassa vähän ostoksilla, jokaiselle jotakin :) Noissa liikkeissä tulee varmaan eniten ravattua.. :) Jadelle ostettiin Little pet shoppeja (eihän niitä ollutkaan ku jo yli 100), söpö hattu ja "turkis"kaulus, Nikke osteli takkeja ja mä kaikkea maan ja taivaan välistä..
 mm n.10cm lisää pituutta ;)

 Jade meinas hiukan tuskastua vaateliikkeissä pyörimiseen ja kerran laittoikin makuulleen lattialle sätkien. Ainakaan ei herätetä ikinä huomioo kauppakäynnillä.

Nooo, mutta yllättävän hyvin kuitenkin jaksoi roikkua mukana ja tylsyydessään jutteli kaikille tuntemattomille ihmisille, kyseli huvittavia kysymyksiä ja seuraili ihmisiä, jotka yrittivät rauhassa katsella vaatteita. 
 H&M.n kassalla jonottaessa Jade kysyi myyjältä "saako sua halata?", halasi sitten ja kertoi myyjän tuoksuneen suklaalta. Myyjä kyllä väitti, ettei ollut edes syönyt suklaata...
  Väsymyksestä, tuskastumisesta tai kuumuudesta ei kyllä ollut enään tietookaan, kun tuli Jaden shoppailu vuoro ja päästiin lelukauppaan! :DhahaJuomatauolla :)
Willan jälkeen mentiin Jaden kanssa mun tädin luokse saunomaan ja iltapalalle
Mullakin on joskus oma sauna!

Oon muuten tartuttanut ilmeisesti Nikellekkin ton salaatin pupeltamisen, koska kun tultiin kotiin meitä odotti täälläkin iltapala, salaattia! :D Harvinainen näky.Nyt on pakko mennä siivoomaan kaappeja...
PS.


Loppuun vielä pari kuvaa unelmien vaatehuoneista ;D
 


 


Ja noilla on aivan ihanan näköistä myös
http://kaunispienielama.blogspot.fi/2012/06/vaatehuone.html

Meillä on tylsät pikkuset vanhat kaapit :D


PPS.

 Saako toisten ihmisten blogia ns."mainostaa" tuollein laittamalla linkkiä?

  Oon vähän pihalla näistä blogi jutuista vielä...
❤.lla Cami2 kommenttia:

  1. Oih tekisin melkeinpä mitä vaan jos saisin itelleni jonkun noista vaatehuoneista! Ihania! Itse olen myös vielä pikkusen pihalla bloggaamisesta, mutta sen verran osaan kuitenkin sanoa, että muiden blogeja saa linkittää ja mainostaa omassa blogissaan, varsinkin jos ne on ns. julkisia :)

    VastaaPoista
  2. Haha:) joo munki mielest oistosi kiva jos omistais jonkun noista.. Mä vähän ajattelinkin, et saa varmaan linkittää ku kaikkihan sen kuitenkin näkee, jos sattuu vain eksymään oikealle sivulle, mutta kiitos paljon vastauksesta :)

    VastaaPoista