maanantai 16. joulukuuta 2013

BLOGI HAASTE

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa. 
 
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.  

2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen. 

 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille. 

4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.

 5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.

 6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamista.

 

 11 ASIAA MINUSTA

 1.Saatan suuttua tai kiukustua nopeasti, mutta hetken päästä olen kuitenkin jo unohtanut koko asian. Inhoan riitelyä ja tuskasta on se, jos toinen osapuoli jääkin esim. mykkäkouluilemaan pidemmäksi aikaa. 

 2. Olen toisinaan jossain seurassa ujo ja hiljainen, mutta joidenkin kavereiden kanssa muiden on vaikea saada edes suunvuoroa ja saatan käyttäytyä, ku mikäki duracell pupu .

 3. Mun ei kannata alkaa ikinä enään herkkulakkoon. Houkutus herkkuja kohtaan on muuten triplasti suurempi, kuin normaalisti. Heti ku lopetin lakon, mieliteot tuntuivat häipyvän kuin seinään.
 

4. Oon ollut aina huono koulussa ja ihmettelen miten pääsin joskus peruskoulusta edes läpi. 

5. En ole ikinä saanut sakkoja. En edes silloin, kun nopeusmittari hiposi yli 30km ylinopeutta ja lähdin vahingossa "karkuun" poliiseja. Luulin takanani tulevaa autoo ambulanssiksi ja kiihdytin tahtia. Se haluskin vaan pysäyttää mut! Pääsin onneksi huomautuksella

.6. Sori mä valehtelin, muistin just et sain kerran kirjastosta sakon myöhästymisistä ja hävittäesssäni jonkun lehden! :D

7. Olen meinannut hukkua kaksi kertaa (kerran tipuin uimataidottomana jään läpi ja toisen kerran muuten vaan, ku yritin pitää pientä poikaa pinnalla ja se menikin makaamaan mun pään päälle)  ja yhden kerran jäädä auton alle, jossa vain auto sai kolhuja lamppuunsa.

 8. Tahtoisin koko ajan värjätä hiukseni tummiksi, mutta tiedän jo etukäteen, et haluun ne kuitenki sit hetken päästä takas vaaleiksi.

 

Tämmöset ois just ihanat

 


9. Inhoan facebookissa tulleita pelikutsuja, en tiedä lähettääkö ne ihmiset ihan tosissaan niitä vai onkse joku automaatti juttu?!? En oo oikeen kehdannut kysyä keneltäkään niitä lähettäneistä.

10. Jätän aina asiat viimetinkaan. Esim. Vaikka tietäisin  jo kuukautta aikasemmin tulevat naamiaisjuhlat, alan vasta juhlapäivänä etsimään paniikissa päällepantavaa. 

11. En halua stressata liikaa tulevaa. Enkä pidä liiallisesta suunnitelmaisuudesta, aikatauluista tai saatikka hoputtamisesta. Päivä kerrallaan! :)

 

VASTAUKSET HAASTAJAN KYSYMYKSIIN

    

 Mikä on tärkeintä elämässäsi?  Jade ja se, et saisin elää elämäni mulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten parissa, terveinä ja onnellisena.

Oletko tarkka ulkonäöstäsi? Olen, vaikka se ei aina saavuttakkaan omia mittapuita :D

  Ketä ihailet ja miksi? Omaa äitiä, miten vahva ja urhee se onkaan ollut.,

Miksi pidät blogia?  Pidän kirjoittamisesta ja olen aina halunnut kirjoittaa ajatuksia ylös. Pidin ennen myös ihan päiväkirjaa, 7vuotiaasta 20vuotiaaksi asti. Niitä aikoja on kiva muistella aina välillä. Tää on kiva korvike päiväkirjalle ja uskon, et myöhemmin tästä blogistakin saa paljon irti muistoja, vaikka ne ei olisikaan niin henkilökohtaisia :)

     

Missä maassa haluaisit asua? Oon oikeestaan ihan tyytyväinen siitä, et asun suomessa! Matkustelu olisi hauskaa!

Mistä tykkäät ulkonäössäsi? Hiuksista

Mistä ostat vaatteesi?  Milloin mistäkin, mistä vaan löydän mieleisen!:)

  Pystyisitkö elämään ilman kännykkää? Pystyisin, nykyään kaikki pakolliset voi hoitaa koneella. Mut vaikeeta se tulis olee ja jos nytki oot paripäivää luuri kii, ni muut luulee et oot vähintää kuollut tai jotain kauheeta tapahtunut :D

 


Omistamasi lempivaate?  

Mun sininen mekko, mä vaa rakastan sitä! 

  

 Jos voittaisit Lotossa mitä tekisit rahoilla? Riippuu tietty paljon siitä, et paljon voittaisin.. :D Mut luultavasti ostaisin oman asunnon/talon, sisustaisin sen haluamallani tavalla, ostaisin jonkun makeen auton ja maksaisin itelleni jonku sellasen hovikuskin + paaaljon kenkiä ja vaatteita itselleni ja Jadelle :D Ja lähettäis tietenkin ulkomaille reissailee. Lahjottaisin myös sisaruksille ja Jadelle osuuden.

 

 

Missä järjestyksessä teet aamurutiinin?  
Herään joka aamu kellon soittoon 45 min ennen, ku on tarve nousta oikeasti ylös. Siinä vaiheessa siirrän herätyksen 45min eteenpäin tai torkutan koko loppuajan. Herättyäni puen heti päälle ja käyn vessassa, pesen hampaat ja naaman ja laitan kosteusrasvan. Sit keitän kahvit ja hengailen ja ruokin Bambin. Laitan hiukset. Hengailen taas. Juon kahvit ja alan meikkailee. Käyn partsilla ja herätän Jaden. Saatan tässä välissä taas hengailla, eihän kellokaan näytä olevan vielä mitään. Putsaan Bambin kakkalaatikon. Yhtäkkii kello onki jo vaikka mitä. Autan Jadee pukemisessa ja hiusten laitossa, samalla "kiroan" kiirettä. Sit mennäänkin jo vauhdilla töihin ja aamupäiväkerhoa kohden. Välillä jos sattuu vain olee lunta, vedän Jadea pulkassa otsa hiessä tai muuten normaalisti mennään kävellen, jossa heitetään aina välissä muutamat juoksuaskeleet riippuen kiireen tasosta.. :D

 

 

KYSYMYKSET HAASTAMILLENI BLOGEILLE

1. Elämäsi paras kokemus tähän mennessä?

2. Elämäsi pahin kokemus tähän mennessä?

3. Mitkä ovat 3 parasta asiaa ulkonäössäsi?

4.  Onko joku asia, mitä et osaa ja se harmittaa sinua, miksi?

5. Mikä on tärkeintä elämässäsi?

6. Mitä kaikkea laukkusi normaalisti sisältää?

7. Mikä on noloin tilanteesi?

8. Paras elokuva?

9. Miksi kirjoitat blogia?

10. Tärkein asia/tavara kodissasi, miksi?

11. Jos saisit muuttaa itsessäsi jotakin, mitä muuttaisit?

 
kuvat weheartit.com

BLOGIT, JOTKA HAASTAN

 Don't give up

Chasing Down Under 

Matka mun kengissä 

Patricia Ström 

Mary Jane 

Treasure This 

  ..en keksi enempää, mut jos joitain muitakin huvittaa tehdä, ni antaa palaa!:D  Ja tulkaapa linkkaamaan mulle mitä ootte vastannut, jos jaksatte tän tehdä :)

  Itse sain haasteen Riian My Real Life Fantasy blogilta.

 

 

 ❤.lla Cami

 

 5 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi:) Olis mukavaa jos tekisit postauksen sun teiniajoista,millanen olit sillon ja miten susta on tullut sellanen joka olet nyt ja kuvia tietty mukaan jos vaan mahollista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Voisin joo yrittääkin tehdä joku päivä jonkun postauksen aiheesta, kiitos vinkistä!:)

   Poista
 2. Eei! älä värjää tummaks, menee pilalle kauniit vaaleet hiukset :/ <3 ja sulle sopii noi tosi hyvin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, voi olla, et ees uskaltais.. :D Mut ehkä jotain vähän tummemman vaaleeta raitaa vois kokeilla!:)

   Poista
  2. ...siis voi olla, et EN ees uskaltais :DD kirjotan taas mitä sattuu..

   Poista