perjantai 20. joulukuuta 2013

Kotona oloa ja keittiön järjestystä!

Moi!

Me ollaan nyt jo kolmatta päivää kotona, tuntuu et tässä menee päivät ja ajantaju jotenki ihan sekaisin.. :D Piti jopa ihan varmistaa naapurilta, et onko tänään varmasti perjantai. Eilen me käytiin vaan pikaseen (kiitos yksityisten ja pätevien lääkäreiden)  lääkärissä ja Jadella todettiin tosipaha nielurisatulehdus, joka on ilmeisesti angiinasta johtuva jälkitauti. Jade on saanut syödä antibiootteja ja mehujäitä jokapäivä, yritetään tässä muutenkin pysyä järjissämme parhaamme mukaan. Ite oon enimmäkseen siivoillu, ollut liikaa koneen ääressä ja tehnyt nopeita kokkailuja. Sitä jotenkin empatisoituu tai jotain, ku toinen on kipeenä ja sit tulee itellekkin ihan sellanen olo, ku ois kipee, eikä jaksa tehä oikee mitään mikä vaatis vähänkin ylimääräisiä ponnisteluja... Tiiättekö?!:o Eilenki, pelkkä roskien vieminen tuntu tosi rankalta ajatukselta ja suunnittelin sitä varmaan kaks tuntia ennen varsinaista toteutusta.                                                                   
Siivouslookki :D
 

No, tänää ollaan oltu kyl aika reippaalla tuulella, järkkäilin keittiöö, imuroin, pesin lattiat ja pyykkiä ja sit ihan ekstrana, vaihtelin vähän sohvatyynyjen järjestystäki! Se vasta on oikeeta aivojumppaa! :D Mm.. Olin vaan vähän laiska tossa lattianpesussa, enkä jaksanu lantraa sitä pesuainetta, tiputtelin sitä vaan suoraan pullosta lattialle ja aloin luuttumaan kosteella mopilla. Nyt on tosi jänskän tuntusta kävellä täällä, joka askeleella sukat tahmaatuu ihmeellisesti kiinni lattiaan... Teijänki kannattaa joskus kokeilla tätä kotona, suosittelen lämpimästi. Täytyy varmaa huomenna yrittää muistaa, jos jaksaa, ni vähän huuhdella tota lattiaa uudestaan. Tulee muuten aikamoinen sukkapyykki.

Otin meijän keittiöstäki pari kuvaa tänään samalla, ku järjestelin ja ainiiiiiin! Melkein unohdin mainita ja olla vaatimaton omasta reippaudestani, sillä vaihdoin mä tänään keittiön verhotkin! Yksi reippauspiste lisää. 
Harmi, et toi tahmea lattia ei välity teille kuviin asti. 
 


Mulla tais olla jotkut ruoka-asetukset päällä, ku kuvasin tätä keittiöö. Olin just tätä ennen räpsiny 100 kuvaa mun uunileivästä, jonka ajattelin esitellä teille, mutta päätin jättää sen väliin :DJaden luokkalainen toi Jadelle joulupussin koulusta. Joulupussit on ihanii, sitä oli aina ihan fiilareis pienenä ku sai sen.  Meil oli kyl sillon mandariinin tilalla omena, sit tais olla sukulakuu, piparii ja jotain, en muista! Mitä teillä oli joulupusseissa pienenä? :)
Eipä täs muuta, ku oikein 
         Hyvväät perjantait kaikille!   ❤.lla Cami
6 kommenttia:

 1. Meil oli kans ainaki omena. Sit tais olla piparia, rusinoita ja myös kettukarkki. :D Ne oli ihan parhaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi pitsi toppi mikä sul on tos kuvas :) Oi hitsi että toi teidän keittiö on kyl ihanasti sisustettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Toi pitsitoppi on sellanen vähän pidempimalli/mekko, tykkään kans!:) Keittiö on ollu sisustuksessa mulle kaikista ärsyttävin sen tyhmän mallin vuoksi, joten en oo hirveesti satsaillu siihen :D mut kiva et tykkäät, kiitos:)

   Poista
 3. Vitsi teillä on siistiä ja upean näköistä :o AAih, tuu sisustamaan meillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iih, kiitoos :) Tuun joo heti, kerrro vaan millon! :D hahaha <3

   Poista