torstai 12. joulukuuta 2013

Solarium

Hej!
 

Loskaa, räntää ja pimeetä, mikäs sen kivempi yhdistelmä oliskaan :D
 Paljon enemmin vois olla pieni kirpsakka pakkanen kimaltavine lumihankineen, eikä tätä märkää ja leutoa loskasäätä, puhumattakaan illan myrskyvaroituksista ja mahdollisista sähkökatkoksista..
 Töiden jälkeen päätinkin piristää tätä koleeta ja pimeetä päivää ja kipsuttelin varaa solarium ajan! Sainkin sen onneks jo 15 minuutin sisällä ja pääsin 20minuutiks ihanaan lämpöön. Silmät ku pitää kii no luonnollisesti solkussa pidetään, ni pysty melkei kuvittelee, et on jossai etelässä biitsillä. Ah, miten ihanaa!:) Viimesil minuuteil alko olee kyl jo aika kuumat oltavat, 
mut siit tulee ihana sellanen saunan jälkeinen olotila, eikä toi loskassa tarpominekaan tuntunut enää yhtään niin synkeeltä :) 

 Solkku auttaa myös kivasti parantamaan mun ihoa. 
Tää on talvella niin kuiva ja jotenkin aristava, et ainoo joka helpottaa on joko etelänmatka tai solariumi. Etelänmatka vaatis vaa täl hetkel ehkä vähän enemmän varoja, mut en oo vieläkään onnistunu voittaa missään tai muuten vaan rikastumaan!?!!:D Enkä muuten voittanut myöskään siinä kenossa, jota kokeilin ja johon uhrasin kaikki viimeset toivon rippeet mun miljoona voiton saamisesta.. Ne, mitä oli jäljellä siitä 6e lottovoiton aiheuttamasta jälkimasennuksesta ja pettymyksestä:D
No ei, solkku riittää hyvin piristämään pimeitä iltoja 
ja on ihana saada vähän rusketusta! :) 
"Sopivina annoksina solariumin tuottama keinovalo ja aurinko tekevät hyvää iholle.Ihon toiminnot kiihtyvät niin, että iho paksuuntuu ja kiinteytyy,  joustosäikeet vahvistuvat ja iho tuntuu kimmoisalta. Ruskettunut iho myös näyttää hyvältä ja suojaa elimistöä haitallisilta UV-säteiltä."

Nyt täytyy sännätä taas sänkyyn, 
jospa aamulla jaksais paremmin herätä, ku tänään!:)SWEET DREAMSPS:
Hyviä loskakelejä, äläkääkä liukastelko!


 ❤.lla Cami
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti