lauantai 21. joulukuuta 2013

Hopeahoidot hiuksille


Aattelin näyttää teille muutamia eri "hopehoito" vaihtoehtoja vaaleille hiuksille, joita itse käytän tai olen käyttänyt! :) 
Yleensä värjään hiukset aina jollain tuhkan sävyllä tai hopeaanvivahtavalla blondausaineella. Inhoan sellasta kellertävää blondausta ylikaiken.. :D Hiusväreissä oon käyttänyt nyt Lorealin Récital Préférencen sävyä Extreme platinium. 
Siinä tulee ihana keltasuutta poistava hoitoaine mukana ja oon miettiny onkohan se samaa ainetta, ku Lorealin hopeahoitoainepullossa, jota saa kampaajilta?  


Tää on toissapäivänä otettu kuva, jossa huomaa et keltasuus alkaa taas uhkaavasti näkymään :D

Mul on luonnostaan aika tummat hiukset, ni mikään ei meinaa peittää niitä ilman keltasuutta. Tässäkin värissä on miinuspuolia, jos mul on iso juurikasvu, joudun laittaa siltin sävytevaahdon vielä tän mukana tulleen hoitoaineen jälkeen. En oo siis vieläkään löytänyt täydellistä vaalennusta, mut nää kaks yhdessä, ni saa jo aika hyvän lopputuloksen!

Platinum Vaalennus Récital Préférence Extreme platinium
Seuraavaks meinasin kokeilla tota Golwellin saman sarjan 10v.tä, ku sain siitä Riialta suosittelun :) Nää on tosi hyviä ja tehokkaita,  mutta samalla helliä hiuksille! Tästä riittää monelle kerralle, yleensä laitan tätä noin kerran viikossa tai harvemmin ja etenki sillon jos oon lähdössä ulos. Hiuksia ei tarvitse myöskään värjätä niin usein, ku tällä saa keltasuutta taittumaan niin hyvin. I like it!

Hopeashamppoista en hirveesti välitä, hiukset tuntuu kärsivän ja ne tuntuu ohuilta ja karheilta käytön jälkeen. Tällä hetkellä mulla on kaapissa kuitenkin Swatzkopfin kampaamosta ostettu hopeashamppoo, jota käytän hätätapauksissa. 
 Näis on myös "vaarana" saada liikaa liilan sävyä hiuksiin, jonka vuoksi käytän tätä vaan silloin ku oikeesti on tosi kellertävä värjäystulos. Tosin, lilahtava sävy katoaa jo seuraavassa pesussa, jos niin sattuu käymään. 

Tässä pari esimerkkiä millaisen sävyn ihan oikeasti haluaisin

Tämmöset ois ihanat, kylmänvaaleat mitä yritänkin usein havitella itselleni :D
Tässä toinen vaihtoehto, vähän tummemman vaaleat
Kolmantena ihana lämmin vaalea, kuitenkaan olematta yhtään keltainen
Voisin ottaa ihan minkä tahansa noista vaaleista sävyistä itselleni, jos vaan saisin oikeasti samallaisen tuloksen! :) Kampaajalla käynti on ihan liian kallis huvi niin usein käydäkseen ja viimeks ku kävin, oisin saanut kotona ihan samallaisen värin itsekkin. Toisaalta, tekis mieli mennä taas kokeilemaan uudestaan, jos nyt saisikin toivomani sävyn :)

Ostin paripäivää sitten lääkärireissun ohessa anttilasta uuden hopeahoitoaineen, jota en ookkaan ennen testannut, mutta tänään ajattelin kokeilla ja ootan innoissani miltä hiukset näyttää tänään suihkun jälkeen. Olin viimeks just pessyt hiukset, ni en viittiny heti ruveta testailemaan, joten kiikutin purkin naapurille testattavaksi. Testattuaan naapuri kipitti heti seuraavana päivänä kauppaan ostamaan itselleen saman putilon! Joten hyvää näytti olevan ja mäki huomasin eron selvästi. 

Naapurin kommentti  
"Viimeks ku ostin hopee shamppoon, ei tullut mitään eroo, mut tässä näkyy heti ja jopa mun mies huomas eron! Hiukset on lisäks pehmeemmät ja paljon paremmin kammattavammat, ku mitä esim hiuksiin jätettävän hoitoaineen jälkeen." :D

Kyse on siis Biozell PROFESSIONALIN Hopea hoitoaineesta :) Toivottavasti tää tekis munki hiuksille samat tulokset! Tänään se nähään! :D
Tänään onkin luvassa kiva ilta, 
lähetään tyttöjen kanssa illalla syömään ja jos saan houkuteltua ne mukaan, ni haluaisin mennä katto Hobbitti kakkososan samalla leffaan!:) Jade menee mun tädille varmaankin yöksi ja samalla kerkiin hakee postista Jaden lahjapaketit ja ostelemassa muutamia juttuja vielä paketteihin :)See YA beibees!


PS.
 Ja HOI kaikki Blondit ja entiset Blondit! :D Mikä on teidän lempi Hopea shamppoo/sävyte/hoitoaine tai paras blondausväri?

 ❤.lla Cami


4 kommenttia:

 1. Äitil on kans noi kylmänvaaleen väriset hiukset ja se on käyttäny kans tota samaa lorealin hiusvärii ja sen kaa sit tota vaahtosävytettä tai sit se on ostanu raita ainetta ja sillä vaalentanu ku noi kaupan on just sellasia et niist tulee keltasuutta hiuksii. Mut ens kerral ku käydää hiustukus ni voidaa kattoo sulle (jos haluut) ni tota parempaa vaalennus väriä :D ei se maksa ku jonku 5 - 6 € tosin siihen pitää olla hapete mukana.. mutta mä voin tulla sekottelee sulle sen aineen tolla väriane vaalla sit :D kauhee selitys taas :D sori! Toi äitin väriaine makso hiustukus 3€ ku se oli alennukses, eli ei ne kalliita oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo haluun!! :) Kerro ku ootte joskus menos, ni laitan sun tilille massit niihin :) Mäki ostin just raitavärin, jolla värjään seuraavaks tyven :)

   Poista
 2. Vitsi ihana toi valkone pitsimekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 vähän väärällainen toppi sattu olee vaan alla just tollon:D

   Poista