sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Uudet talvikengät x2

Hello! :)
 

Löysin pariviikkoa sit parit suht normikengät talvea varten ja miettikää, aikaa ei mennyt kaupassa kuin yksi vartti! Pääsisin varmasti johonkin omaan ennätyskirjaani tolla saavutuksella..  
-Camillan nopein kenkäostos-15min.

Kiersin vain yhden kaupan ja vieläpä Seppälän, vaikka tarkotus oli mennä ensin ihan muihin liikkeisiin. Kerranki osasin vaan päättää siltä seisomalta, et nää mä otan ja otanpa vielä nääkin. Yleensä kierrän kaikki kaupat ja mietin ja sovittelen samoja kenkiä uudestaa ja uudestaa, ennen ku osaan päättää mitkä ostan. Paitsi joo, oon kyllä yleensäkkin tosi huono kaikissa asioissa, joissa pitää edes vähänki jotain päättää.. Liittyy se sit suhteisiin, ruokaan, liikuntaan, vaatteisiin mihin vaan :D Saatan viettää esim. jogurtti hyllylläki tuskastuneena 5min, ennen ku tiedän mitä haluan, jos tiedän siltikkään. No jokatapauksessa, oli mulla siltin kriteereitäkin kenkiin, vaikka kaikki tapahtuikin niin sutjakkaasti ..mitä mä taas selitän. 
  
Mustat "piilo"kiilakorolliset. Ihanat kävellä ja hyvät kumipohjat. Näillä pääsee hyvin töihin niinä aamuinaki, kun on superkiire.

Ensimmäinen kriteeri oli, et tarviin kengät jotka pitäis edes hetken kauemmin vettä, ku edelliset puhki kulutetut saappaani.
 Toisena ehtona mulla oli, et kengillä pitää pysyä pystyssä liukkaallaki kelillä. Oon vähän jo kyllästynyt siihen, et meinaan joka ainut aamu vetää lipat ja tietenki just niissä ainoissa ruuhkasissa liikennevaloissa, jotka joudun ylittämään. Kauhee homma yrittää näyttää aina siltä, et ihan tarkotuksella siinä vetelis kyykkyjä ohimennen tai harjoittelee jonkinlaisia sivuspagaatteja :D
 Kolmantena vaatimuksena oli, et pitää olla vähintään 4senttii ja korkeintaan 8senttii korkoa. Haluan päästä vauhdilla kävelemään aamuisin töihin, mutta ihan matalissa kengissä en viihdy yhtään. 
Neljäntenä kriteerinä toivoin vähän normaalia lämpimämpiä kenkiä tai ainakin niin, et niihin mahtuu villasukat. 

Ainii ja ne pitää tietenki olla hienotki! :)


Konjakin väriset maiharit, joissa sopivasti korkoa. Näillä mennään kyllä töihin vaan silloin, ku ollaan aikataulussa.

Seuraavaks tarviiki alkaa etsimään pitempi vartisia saappaita ja sellasia joita voi käyttää myös mekon kanssa :) Entiset alkaa olee jo kaikki niin kupsahtaneita. Ihanaa ku on joku hyvä syy ostaa kenkiä, ni ei tarvii sit potee mitää huonoo omatuntoo niitä hankittaessa!
Hassua ku kengät saa sykkeen jotenki nousemaan, innostun niistä aina niin. Nytki huomaan, et sydän lyö nopeemmin pelkästään kengistä kirjoittaessa ja kenkäkaupassa se vasta lyöki! :D I love shoes! 


Hyvät sunnuntai-illat kaikille!:) 
PS. 
Mä meen tarkastaa voitinko tänää kenosta..:D
 Eilen kokeilin lottoo tokaa kertaa elämässä, mut se ei menny ihan nappiin. En voittanut ku päälle 6 euroo, vaikka mulla oli ihan sellanen olo, et nyt tulee ainaki miljoona! Pettymyksen johdosta ajattelin kokeilla vielä ihan varmuudeks, jos sit Keno olis mun juttu! Hahah :DD❤.lla Cami
   
PS. Huomasitteko uuden bannerin?
En osaa ikinä päättää minkä pidän siinäkään :D

5 kommenttia:

 1. heh,mul on sama! Munki on vaikee päättää mitä mä haluisin/tekis mieli just esim. jugurtti hyllyllä :D mäki lottosin xD enkä voittanu mitää ja nyt mul tuli into siihen lottoomiseen ja siin tulee se kiva jännitys ku kattoo niit numeroita :D äiti nauro mulle ku lottosin ekaa kertaa ja selasin sen monta kertaa läpi et voitiks mä mitää :D Kivat noi ruskeet maiharit, munki pitäis löytää itelleni tommoset lyhytvartiset mis on vähä korkoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munki alko heti tekee mieli lotota uudestaa :D Mä laitoin sen koko mun huikeen voittosumman sinne kenoon, mut ei must tullu vieläkää miljonääriä?! ;( en tajuu! :DD

   Poista
 2. Ainii! xD millä ohjelmal sä teet noi sun bannerit? ne on aina nii kivoja, tääki on ihana mikä sul nyt on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja niin eli Paintilla teen ne kaikki :) Ois kiva ku ois jotai muokkausohjelmii, ni sais tehtyy kaikkii erillaisii :)

   Poista
 3. Kivoja kenkiä! Mullakin on monet korolliset arkeen sopivat kengät, mut matalat päätyy silti jalkaan aina. Pitäs ryhdistäytyä korkojen käytössä!

  VastaaPoista