keskiviikko 18. joulukuuta 2013

ORIFLAME

Hejj!



Järjestin viime viikolla meillä pikkuisen oriflame illan, kutsuin pari kaveria ja saatiin kaverin äiti tänne esittelemään muutamia oriflamen tuotteita :)  Oli jotenki tosi siistiä shoppailla omassa olohuoneessa! Eikä siihen tarvittu edes nettiä tai mitään paketin odotteluja, vaan kaikki tarvittava oli vaan nenän edessä, senkus vaan osteli ja asetteli ne samantien kylpyhuoneen hyllyille! :D Aika huikeen helppoa mun mielestä ja kuinka kivaa. Oltiin niin innoissamme tyttöjen kans, et unohdettiin maistella tarjottavia ja mulla ainaki kahvi oli jo ihan kylmää, ku muistin ottaa ekan kerran huikkaa.


Otin pari kuvaa siinä sivussa minkä innokkuudeltani kerkesin, 
mut ne onki ihan sumeita :D 


MUN OSTOKSET :)
    
Apricot & White Tea -kosteusrasva, Silk & Cashmere- kosteusrasva ja samaa sarjaa suihkusaippua , Milk & Honey kasvovoide, Coconut & Ricemilk-suihkusaippua, Cherry tree & sweet almond hoitoaine-shamppoo.
3xripsari, nää ei oikeen sopinut mulle tai sit oon vaan niin tottunut mun entiseen, et mikään muu ei enää kelpaa :D Toi huulipuna on kiva, vaikka käytän tooooosi harvoin.
GIORDANI GOLD - Tästä tykkäsin, ihanan kevyt, mutta siltin sopivasti tasoittava ja hyvän värinen! :)
Tää vartalosuihke (Lavender and Passion Flower) on aivan ihanan tuoksuinen! Laitan tätä aina illalla suihkun jälkeen :)  



 Nyt voiski hipsiä pikkuhiljaa sinne suihkuun ja koittaa jos kerranki pääsis aikasin nukkumaan! :) Me ollaan oltu Jaden kanssa koko päivä vaan kotona, hengailtu lökäpökissä,
 syöty jäätelöö ja soiteltu lääkäreihin. Jadella on meinaa varmaan taas angiina, sen kurkku on ihan turvoksissa :/ Jade pääsee onneks huomenna yksityiselle ja sit kerkiiki vielä hyvin parannella rauhassa ennen joulua.. Meillä taitaa käydä nyt niin. et koulu ja työt jatkuukin seuraavan kerran vasta ens vuonna, koska jo perjantaina alkaa virallisesti kahden viikon loma. Vähän hassua mennä vasta ens vuonna töihin!:D Toivottavasti Jade nyt paranee pian, tätä lomaa ollaan niin ootettu!:) 




SWEET DREAMS!  



❤.lla Cami




6 kommenttia:

  1. ihanan näkösiä purnukoita, tuoksuu varmaa tosi hyvälle! :) mäki haluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanan tuoksusia :) Paitsi ku ostin myös sellasen ison MILK&HONEY vartalovoide purnukan ja aattelin, et se on varmaan tosi hyvä, mut yök. Haisee ihan hirveeltä vanhalta mehupurkilta :DD Muuten kaikki oli hyviä!:)

      Poista
    2. haha voi ei ! :D siin yleensä just käy niin et se mitä luulee et tuoksuu hyvälle ja olettaa ni se onki sit paha, ainaki mulle käy niin :D

      Poista
  2. Hei mä voin ostaa sult ton ripsivärin jos et käytä sitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No muuten kyl, mut mä ostin ne just sen takii, et on aina ainaki vararipsari, jos luottoripsari meinaa loppua :D Noi on kaikki myös erinvärisiä (musta, ruskee ja sinimusta) Jänskättää kokeilla millanen sinimusta näyttää silmis!:D Soriii riia :D Mut ei noi oo ees niin hyviä, et sun ois kantsinu ostaa :)

      Poista
    2. okei , juu ei se mitää :D eiku mä oisin vaa voinu ostaa jos et sä käytä niitä ni ei ois menny ainaka hukkaan :D mullaka ei oo ollu koskaa sinimustaa ripsarii :o

      Poista