torstai 21. helmikuuta 2013

Asento, Lepo!

  Hellou!

www.weheartit.com

Tänään saatiin Jaden kans ihania yllätysvieraita aamulla! :)  
Sara ja sen "vauva", Neela 1v 4kk.
Ne on täällä kyllä vieläkin, vaik kello on jo yli seittemän illalla. Ne ei niinku tajuu millää lähtee.. Kunnon kyläluudat! :D

Meil ei ollut mitään tarjottavaa ja sit mä jouduin tietenki  lähtee heti aamulla kauppaan. Rupesin oikeen  (näin vieraanvaraisena ihmisenä) leipomaan noille kinkkupasteijoita ja ostin jopa paketin keksejäkin. Kaupassahan mä vielä kuvittelin pystyväni itse olla lankeamatta niihin..
Ja kyllähän sen nyt tietää mitä tapahtui. Hyvästi "dieetti"! 


 Me läskeiltiin sit Saran kaa oikee huolella ja ollaa vedetty koko päivä pasteijoita. Mut toisaalta, ne oli vähän niinku dieettipasteijoita, koska melkeen kaikki kinkkujuusto täytteet oli valunu leivinpaperille kypsennyksen aikana, eli aika kevyitä,  eiks niin?! :D
  oon täs vähän  yrittäny pistää Saran syyks tän koko homman, koska muutenhan mä en ois lähteny kauppaan, enkä ois leiponu koko pasteijoita!:Dhaha
  No, mä päätin et tää on vähän sellanen Lepopäivä!
Näit alkaa olee kohta vaan vähän huolestuttavan usein....


 

Pätkes sit äsken netti vähäks ajaks ja kelloki on jo ties mitä. Noi yhetkin tajus lähtee jo onneks kotia päin! ;D
Oikeestihan me venattiin koko päivä noit ukkoja, ku ne oli hallilla laittamas niitten autoja, joten siks Sara ja Neelakin sai vasta niin myöhään kyydin kotiin. 
Huomasin tässä vierailun aikana,  et tää mun asunto ei enään olekkaan niin "lapsiystävällinen", ku ennen.  Lähes koko ajan saatii olla nostelemassa jotain tavaroita hyllyille ja kieltämässä Neelaa hakkaamasta tietokonetta ja heittelemästä peliohjaimia yms. Tyttö oikeen innostu kaikesta mikä kiellettiin ja nauro vaan räkäset naurut perään ja teki uudestaan... :D  


Me vähän innostuttiin pukeutumaan
Ja sit mentiin pulkkailemaanSen jälkeen täällä alkoikin olee aika väsynyttä porukkaa :)
Sinne se päivä sit taas mennä viuhotti.
Oli kyllä kivaa seuraa ja pitkästä aikaa sai nauraa niin, et kyyneleetkin valu silmistä.
Kiitti, kun olitte piristämässä meijän päivää! :)

Voitin muuten paripäivää sitten Fanin Nail & Other Stuff -blogin ystävänpäivä arvonnassa 15 euron lahjakortin Thebokselle!:) Kiitos Fani! Laitoin samantien tilauksen, koska olin muutenkin tilaamassa sieltä just yhtä kelloa :) Paketti tuli jo tänään!

 Kulmaväri setti, johon oon tosi tyytyväinen. Saa vähän pehmeempää jälkee, ku kulmakynällä :) 


Neon pinkki kello :D Loooove it!
 Ja tää oli vielä alennuksessa tuurillaLiityin tuossa taannoin myös Buzzadoriksi, 

(testaillaan kaikenlaisia uusia tuotteita ja kerrotaan niistä sitten blogissa, facebookissa tai kasvotusten kavereille )
 josta kerron lisää myöhemmin.
#buzzador #mölleromega3pikkukalat


Päästään Jaden kans nyt heti ensimmäisenä testailemaan muutamaks viikoks uutta hedelmän makuista omega-3 pikkukalat tuotetta :)
Jospa maistuisi Jadellekkin.


See ju soooon!❤.lla Cami


P.S3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nii on, mut hassua et se on vähän erillainen, ku siinä theboksen netti sivun kuvassa?! :D eipä se kyl oo haitannu! Ooksä tilaillu paljon sieltä?

   Poista
  2. Mä oon tilannu kerran! :)

   Poista