maanantai 18. helmikuuta 2013

Hiihtoloma

Hello!

Se ois sitten hiihtoloma viikko mun pikku eskarilaisella :) Illal olin vielä ihan siinä olettamuksissa, et aamulla noustaan sitten reippaana ja Jade menee eskariin, kunnes muistinki, et niillähän on nyt tää loma! Onneks sentää muistin jo illalla. Ois saattanut olla vähän kiusallista, jos oisin jättänyt Jaden tänää vaan nopeesti aamupiiriin (niitten kans, jotka ei oo tällä viikolla lomailemassa) ja sit oisin joutunu kiireen vilkkaan hakee murusen takas kotiin.. :D

Jadehan tuli eilen isiltään kotiin viikonloppua viettämästä ja Jaden mummikin oli ollut siellä kyläilemässä, ni muru sai sitten viettää samalla aikaa hänenkin kanssaan. Niin, ja onhan Jadella myös isänsä perheessä parin kuukauden ikäinen velipuoli   
velipuoli kuulostaa hölmötä, joten siis sanotaan nyt mielummin 
 pikkuveli, jota saa varmasti välillä vähän paijailla :)

 Joka tarkoittaa sitä, et mun ei siis onneks tarvitse alkaa vääntämään vielä toista vauvaa, vain sillä perusteella  et  Jade haluaisi pikkusisaruksen ;)


Tässä pari kuvaa meidän perjantai aamusta :)Jade on niin söpöliininä, et oon aina räpsimäs siitä kuvia


Mitäsköhän kivaa sitä nyt sit keksis Jaden hiihtoloman kunniaksi?! :)
Hiihtämään ei ainakaan olla lähdössä, koska Jadelta puuttuu monot ja mulla itselläni ei ole edes niitä suksia. Hyvin luistaa siis :D 
Luisteluhan saattais olla muuten ihan kiva vaihtoehto, en oo luistellu moneen vuoteen, joten ollaan molemmat varmaan aika samalla tasolla ja vedettäis rusettikuvioita siellä, jos niitäkään.. haha:)

 Pulkallahan Jade saa matkustaa lähes päivittäin ja se on kohta ihan ongelma meillä, ku Jade ei malttais ollenkaan enään kävellä.
 Perjantaina meillä oli ihan erikseen sovittu kävelypäivä päiväkotiin, niin silloinkin mukaan tarttui liukuri (kirjotin eka vahigossa LUIKURI) ja Jade halus laskea kaikki mahdolliset vähänkin viistoon menevät maaperät sillä! :D Huomattavasti ainakin hitaampaa kulkemista, kuin se että vetäisin perässä pulkalla.Tykkään räpsiä maisema kuviakin , silloin ku on HYVÄ ilma. Oispa nytkin noin sininen taivas! 

 
 Tää päivä vissiin vaan siivoillaan ja kohta alan paistelee lettuja, ni lähtee Jaden loma kivasti käyntiin! :) Huomenna tänne tuleekin Jaden kaverit leikkimään, ni murun ei tarvitse yksinään leikkiä kokoaikaa. 
Nyt alkaa aurinkokin jo pilkottaa! JEE :)Hyviä päivä jatkoja teille kaikille!
 T.Me lomalaiset! :D

 
Ihan tuli melkein kesä fiilis ku aurinko pilkottaa! 

Viime kesän kuvia, et älkää pelätkö, ei mekään olla etelässä, vaan kärsitään myös yhtä lailla tätä suomen talvea! ;) kylläpäs oon olevinani vitsikäs. 


Nonni, Moikka!!! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti