maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkukalat Mölleriltä

BuzzausPostaus
 MÖLLERIN OMEGA-3 PIKKUKALAT

Niin kuin aikaisemmin mainitsinkin, niin liityin tässä jokin aika sitten Buzzadoriksi :) Elikkäs saan aina silloin tällöin kotiin jonkun tuotteen testattavaksi ja kerron siitä mielipiteeni muille esim. täällä blogissa tai kasvotusten tutuille. Lopuksi teen loppuraportin ja lähetän sen Buzzadoriin.
Ajattelinkin siihen liittyessäni, et vois olla ihan kivaa ja varsinkin, kun ei koskaan tiedä millainen kampanja voi tulla vastaan :) 
Joittenki tuotteitten mukana saattaa tulla myös muutama miniversio, joita voi sitten jaella ystäville testailtavaksi ja saada siten heidänkin mielipiteitä.
Jos Buzzaus alkoi kiinnostamaan sinukin, niin lisätietoja saat
täältä!
 Tällä hetkellä pääsin mukaan Jaden kans kokeilemaan Möllerin omega-3 valmistetta , joka sisältää myös D-vitamiinin.
Tänään meille tulikin paketti jo postin mukana ja päästiin heti kokeilemaan:)
Saatiin kaksi 45.n kappaleen pakettia, joista suositus vuorokausi annos on 2kpl.
Toinen vaikka aamulla ja toinen illalla :)
   

 Omega-3 on ryhmä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Ne ovat välttämättömiä ravintoaineita. Elimistö siis tarvitsee niitä, mutta ei pysty niitä itse valmistamaan, joten niitä on saatava ravinnosta. 


Nää oli mun mielestä ainakin näin ensisilmäyksellä ja maistamisella ihan hyviä! Etenkin lapsille tosi hyvä vaihtoehto, koska ovat ensinnäkin hauskan mallisia, hedelmän makuisia ja väriltään kirkkaita ja houkuttelevia. Koostumukseltaankin muistuttaa kivasti vähän nallekarkkeja (mutta pehmeämpää) ja on siksi helppo pureskella ja niellä. Uppos ainakin Jadelle ihan yhtä hyvin, kuin edeltä mainittu! :D Ja miksei tottakai myös aikuisillekkin, varsinkin jos ei pidä kalaöljyn mausta. Paitsi kukapa siitä erityisesti pitäisikään?!
Sisältää elintärkeitä omega-3 rasvahappoja (DHA + EPA)
Ovat tärkeitä sydämelle, sekä aivoille ja näkökyvylle


D3 vitamiinia
 (elimistölle luontainen D-vitamiinin muoto ja teholtaan parempi kuin D2 vitamiini)
Auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita
 Tärkeä vastustuskyvylle

 Mölleri takaa tuotteidensa puhtauden ja korkean laadun. 

 
www.möller.fi 

 Sopiiko tuote kala-allergiselle
 Kalaöljykapselit koostuvat öljystä, jota saadaan kalan lihasta, ja kalanmaksaöljy turskan maksarasvasta. Kala-allergia johtuu reagoinnista kalan lihassa olevaan proteiiniin. Kalaöljystä ja kalanmaksaöljystä ei ole nykymenetelmillä löydetty allergiaa aiheuttavan proteiinin jäämiä. Jos kala-allergia on erittäin voimakas, valmisteen käytöstä on syytä neuvotella lääkärin kanssa. Valmistetta voi myös kokeilla lääkärin valvonnassa

 Jaden ensimmäinen maistamis kerta kuvina


Ilmeestäkin voi jo päätellä, et maistuivat Jaden mielestä hyvältä. Ensin oli vähän epäileväinen, ku kerroin mitä ne on :D
 D-vitamiinit meillä on kyllä aina maistunut, mutta ennen tätä Jade ei oo Omega-3.sia maistanutkaan.

HUOM !
Tuotetta ei suositella käytettäväksi yhtä aikaa muiden D-vitamiinia sisältävien valmisteiden kanssa.Kiva ku saatiin tämmönen testaustuote mihin Jadekin pystyy osallistumaan ja ehkä nää saattaa auttaa muakin tähän jatkuvaan väsymyksen tunteeseen :) ❤.lla CamiEi kommentteja:

Lähetä kommentti