tiistai 12. helmikuuta 2013

soo Happy!;)


HELLO


Pakko heti ekana kertoo, et siis arvatkaa mitä?! :D
Käytiin tänään hakee meijän vaakaan patterit ja sitten siinä seistessäni huomasin, et oon laihtunu kuukauden aikana tasan kilon!! :) No okei, saattaahan se kuulostaa pieneltä, mut mulle se oli paljon ja tulin ihan hirveen iloiseksi! :) tittidii

Oon tässä alkanut pikkuhiljaa unelmoimaan, et meijän olkkari muuttuis kuntosaliks..
Eilen haettiin meille vatsalihaspenkki ja aloin jo miettimään mikä seuraava laite olisi :D Kaikki pitäs kuitenki olla sillai sopivan pieniä tai kokoon taitettavia, et ne saa sit tarvittaessa piiloonki... 


Jadella on ihan omat tyylinsä :D
Täällä on parhaillaan sen eskarikaveri kylässä ja ne riehuu tossa yhdessä.
Kiva meteli taasNiin, ja rikoin muuten vahingossa meijän järkkärin viime viikolla. En oikeen itsekkään tajua miten onnistuin siinä..?! 
 Mul on  joku sellane luontainen juttu, et kaikki vaan hajoaa käsiin. 
Enkä kerinny edes ottaa sillä kunnon kuvia. Nyt sit vaan uutta kameraa etsiskelee ja sillä aikaa täytyy tyytyä taas tähän iPhone laatuun.

Ollaa Niken kans nyt melkeinpä pari päivää vaan kruisailtu ympäri pitäjää siellä sun täällä, ku sil on ollut pari päivää niin vähän töitä. Ja ehkä päällimmäinen syy on, et sil on taas uus auto . Se vaihtaa niitä aika usein. Melkeinpä useemmin ku kalsareita.. ;D Tällä kertaa tää auto miellytti munki silmää, aivan ihanan värinen limen vihree!


..Eiks oo kiva rekkari?!Mul on ollu sellanen kausi, et en oo pitkään aikaan ajanu autoo ja nyt tuntuu jotenki pelottavalta mennä rattiin. En oo ihan varma muistanko mitään liikenne sääntöjäkään enää. Tää auto on vaan niin kesän värinen, et melkein nään jo itseni ajelemassa tällä helteisenä kesäpäivänä arskat päässä ja ikkunat auki hiukset hulmuten! :D
Viimeistää ku lumet sulaa, ni meinaan uskaltautua rattiin. Ja nyt voi uskaltautua aikasemminki, ku ei oo enää takavetonen auto!:)
Laitan sit erikseen facebookkiin ilmoituksen, et tietää varoa sitä vihreetä autoa sit sinä päivänä. 

Tulis se kesä jo! 
 ♥ 


 Ostettii Niken kaa tänää jopa kesänfiilistely kuoret puhelimiin, oikee räikeet neonväriset!:)

Mul on ylläripylläri rikki toi oikee takakuori


Nikke halus ton siks, et se sopii auton väreihin :D
Ehdotinki sille, et se vois alkaa pukeutumaanki vihreisiin, ni maastoutuis hyvin sit aina auton kans... Niin, et täällä oltais niin ku jo ihan valmiina kesään! Ollaanko siellä?!:)
 

 ♥ .lla Cami
2 kommenttia:

  1. Mä katoinki jo facebookista autonkuvia! Wautsi mikä auto!!! Ootte niin söpöjä siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähä vaan kauan toi väripommi on meillä , kunnes Nikke innostuu taas vaihtaa johonkin toiseen sen :D Toivottavasti ois ees kesään asti! :)

      Poista